Ubisoft+ Hakkında bilgisi olan var mı?

firatness

80+
Reaksiyon skoru
137
Dostlar 300 lira bir şeymiş sanırım

bu siteden yapsam xbox dan girebilir miyim pc den
amacım Ac Shadows u Ubisoft+ İle oynayabilmek 300 liraya

Dostlar 300 lira bir şeymiş sanırım

bu siteden yapsam xbox dan girebilir miyim pc den
amacım Ac Shadows u Ubisoft+ İle oynayabilmek 300 liraya
konsol bu

pc için değil bu konsollarda çalışır
düzeltme: pc içinde geçerli "Tek bir abonelikle her yerde oynayın: Aboneliğinizle sahip olduğunuz tüm cihazlarda (Xbox One veya Xbox Series X/S) sınırsız oyunun tadını çıkarın ve Ubisoft Connect** ile PC'de 100'den fazla oyunun bulunduğu Ubisoft+ kataloğunu keşfedin." ama Ubisoft Connect Türkiye'de yok.

düzeltme: pc içinde geçerli "Tek bir abonelikle her yerde oynayın: Aboneliğinizle sahip olduğunuz tüm cihazlarda (Xbox One veya Xbox Series X/S) sınırsız oyunun tadını çıkarın ve Ubisoft Connect** ile PC'de 100'den fazla oyunun bulunduğu Ubisoft+ kataloğunu keşfedin." ama Ubisoft Connect Türkiye'de yok.
Hocam pc de de oynamak istiyorum, bazı methodlar paylaşıyorlar youtube dan ama

Ubisoft hesabım çalındı ve e-mail, şifre vs değiştirildi. Bütün kanıtları, faturaları, oyun içi sahip olduğum şeyleri ekran görüntüleriyle beraber ubisofta iletmeme rağmen '' siz olduğunuzu kanıtlayamadık'' diye ''bot'' mesaj atıyorlar sürekli. Ne yapmalıyım? Hesabımda Ac serileri, nfs, the crew, far cry serisi gibi bir çok oyun vardı. EA hesabımda böyle çalındı ve 2 dakikada geri alabildim. Ubisoft inatla vermiyor hesabı, oyun içi satın alımlarıma kadar bütün faturaları, alışveriş yaptığım kredi kartının son 4 hanesini, aklınıza gelebilecek her türlü şeyi onlarla paylaştım ama halen '' SİZ OLDUĞUNUZU KANITLAYAMADIK''. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Geri