🔥İndirim Razer Barracuda Pro 6840 TL 🔥 ( çantalı versiyon )

steelseries
hocam attığınızı alana kadar kablolu olarak tercih ederseniz yukarıda attığım linkteki kulaklıkta düşünülebilir mikrofonunun kablosuzundan daha iyi olduğu söyleniyor kablosuzu 13k bandında

Mikrofonu gerçekten bu kadar kötümü?Birde 2.4ghz alıcısıyla kulaklıkta oyun oynarken anc açılıyor mu?

Bende de var. Kulaklık kullanmayı bildiğinize emin misiniz? Eq ayarı diye bişey var öneririm araştırın. Muhtemelen tak kullan yapan birisiniz. Razer kalitesine çöp demek komik çünkü.
hocam bende x 2021 ve 2022 var hic eq ayari yapmadim ona ragmen ses kalitesini begeniyorum bence arkadasta sikinti var

İptal ettim bile kumaş pad bile yok yedek.Kendi pad inide 20 dolara satıyor.Cloud 3 wireless alacağım şimdi 😂

Cloud 3 çöp oğlu çöp. HP ye geçtikten sorna batırdı hyperx serisi. Hayatının hatasını yapmışsın
kulaklığın bir anda rraenee de bile kırıldığını ve yorumlarda 1.5 sene sonra kulağa takarken kırıldığını söylemişler o yüzden tercihimi değiştirdim.Birde anc olayı var açınca ses bozuluyorsa boşa para vermek istemedim

kulaklığın bir anda rraenee de bile kırıldığını ve yorumlarda 1.5 sene sonra kulağa takarken kırıldığını söylemişler o yüzden tercihimi değiştirdim.Birde anc olayı var açınca ses bozuluyorsa boşa para vermek istemedim
Pişman olup bu yorumu yanıtlayacagın günü bekliyorum 😂 cloud 3 un fiyatının düşme sebebi satamaması. Alan herkes pişman

Menteşesi plastik olan her kulaklık sorun yaşatır.
Arkadaş yemin etmiş razeri kötülemeye boşuna dil dökmeyin 😂 haklısın dostum berbat ilk takışta kırıldı sen alma sakın. Hyperx iyidir dünya markası onu al bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,927
Üyeler
184,998
Son üye
serkanakahs
Geri