❌İndirim Bitti! Asus Rog Strix B850-F Gaming Wifi 13.215 tl

Beyaz sistem toplamıyorum ama ondan önce aldığım anakartı iade edip dükkandan kuponla aldım iadesi zor olur tahminimce bir de bir iki tanesiyle tartıştım çok büyük bir fark yoksa almayayım buna rağmen git dersen gideyim
O anakart da güzel fiyatları aynı ve beyaz sistem toplamıyorsanız diye söyledim ama vatan genelde çok sorun çıkarmaz fazla uğraştırmayacaksa konudaki daha iyi .

O anakart da güzel fiyatları aynı ve beyaz sistem toplamıyorsanız diye söyledim ama vatan genelde çok sorun çıkarmaz fazla uğraştırmayacaksa konudaki daha iyi .
Aksine vatan olabildiğince sorun çıkartıyor bana şu günlerde indirim girdiği için mağazadan alınan ürünlerde geçerli değil diyor 14 gün içinde iade ama ben mağazadan bile almadım ellerinde yoktu bana başka mağazadan sipariş geçtiler şimdi aradım yok kesinlikle olmaz diyorlar ben anladım bundan sonra web den sipariş edip sonra eşşek gibi ipe dizeceksin bunları açıkcası anakart arasında çok fark olmadığı için değiştirmeye uğraşmak istemiyorum b850 anakarta ddr4 ram öneren bu adamlara dil dökemem yine de çok teşekkür
ederim size de tavsiye etmem her şeyinizi internetten alın

Aksine vatan olabildiğince sorun çıkartıyor bana şu günlerde indirim girdiği için mağazadan alınan ürünlerde geçerli değil diyor 14 gün içinde iade ama ben mağazadan bile almadım ellerinde yoktu bana başka mağazadan sipariş geçtiler şimdi aradım yok kesinlikle olmaz diyorlar ben anladım bundan sonra web den sipariş edip sonra eşşek gibi ipe dizeceksin bunları açıkcası anakart arasında çok fark olmadığı için değiştirmeye uğraşmak istemiyorum b850 anakarta ddr4 ram öneren bu adamlara dil dökemem yine de çok teşekkür
ederim size de tavsiye etmem her şeyinizi internetten alın
Kusura bakmayın mağazadan aldığınızı kısmı atlamışım yani aldığınız anakartda güzel bir kaybınız yok denebilir takmayın kafanıza hayırlı olsun diyelim artık .

Hocam benim sormak istediğim bu işte b850 f var a var e var bunların farkı ne? Rog strixte 3 tane b850 3 tane x870 var mesela. Tasarımları farklı da başka fark var mı acaba?
Üst seviye anakartlar kendi içerisinde 3 e ayrılıyor
Mesela b850 var konuda b850 üzerinden gidelim.
B850a beyaz renk olması usb bağlantıları daha az ve usb hızları diğerlerine göre daha az beyaz anakart yapmak için bazı özelliklerden kısıp anakartı beyaz yapıyorlar.
B850 f usb port hızları usb girişleri b850 a ye göre daha gelişmiş typec giriş usb port hızları daha ileriye taşınmış versiyonu.
B850 E b850 klasmanının en üst seviyesi usb portları daha fazla artırılıp hata kodu led özelliği geliyor.

Bunların hepsinde aslında b850 chipset olduğu için mecburi m2 gen5 desteği pcie 5 standartı ve 4 tane m2 yuvası standart olarak geliyor.

Son kullanıcı olarak b850 E fiyatına göre gereksiz oluyor B850 E b850 F fiyatına düşerse tercih edilebilir günlük kullanımda 10 15 tane usb bağlamıyorsanız B850 A Beyaz Ve B850F rahatlıkla işinizi görecektır.

Bu saydıklarım Rog serisi için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rog daha yakışıklı ve yazlımı daha sorunsuz

Indirim bitmiştir arkadaşlar alanlara hayırlı olsun almayanlara Allah nasip etsin geçmiş olsun.

Anakart bugün teslim aldım kullanılmamışa benziyor ama içinden anahtarlık çıkmadı herhalde bios update ihtiyacı olur diye güvenlik bandı koyulmuyor anakartlarda tabii ki mesele anahtarlık değil durduk yere insanın içine kurt düşürüyorlar ya iade ürünü gönderdiler yada bir mağaza çalışanı içinden aldı aklıma gelen bunlar vatanı aradım çok yoğunluk vardı zaten değişim ile uğraşamayacağım . Anakartı alan arkadaş var ise aynı durum söz konusuysa dm den yazarsa sevinirim .

Anakart bugün teslim aldım kullanılmamışa benziyor ama içinden anahtarlık çıkmadı herhalde bios update ihtiyacı olur diye güvenlik bandı koyulmuyor anakartlarda tabii ki mesele anahtarlık değil durduk yere insanın içine kurt düşürüyorlar ya iade ürünü gönderdiler yada bir mağaza çalışanı içinden aldı aklıma gelen bunlar vatanı aradım çok yoğunluk vardı zaten değişim ile uğraşamayacağım . Anakartı alan arkadaş var ise aynı durum söz konusuysa dm den yazarsa sevinirim .
Bende zamanında vatandan almıştım anahtarlık stıcker vs her şey tamdı herhangi bir eksiği yoktu ancak anahtarlık kafaya takılacak bir şey degil kalite çok kötü

Dediğim gibi anahtarlık zaten umurumda değil acaba iade mi ürün mü gönderdiler diye şüphelendim sadece.

Bende zamanında vatandan almıştım anahtarlık stıcker vs her şey tamdı herhangi bir eksiği yoktu ancak anahtarlık kafaya takılacak bir şey degil kalite çok kötü
Dediğim gibi anahtarlık zaten umurumda değil acaba iade mi ürün mü gönderdiler diye şüphelendim sadece.

Şimdi bir şey söylemek mümkün değil ben gidip mağazadan almıştım benim aldığım ürününde kutusu açıktı kontrol bandı yoktu ama jelatinlerinden olsun kutu içeriği olsun ben sıfırım diyordu sende öyle bakabilirsin. En büyük kontrol edeceğin yer ürünü asusa kaydet seri nodan garanti başlangıcına bak

Şimdi bir şey söylemek mümkün değil ben gidip mağazadan almıştım benim aldığım ürününde kutusu açıktı kontrol bandı yoktu ama jelatinlerinden olsun kutu içeriği olsun ben sıfırım diyordu sende öyle bakabilirsin. En büyük kontrol edeceğin yer ürünü asusa kaydet seri nodan garanti başlangıcına bak
Anakarttan memnun musunuz hocam Gaming için en iyi anakartlardan birisi tatmin etti mi sizi ?

Anakarttan memnun musunuz hocam Gaming için en iyi anakartlardan birisi tatmin etti mi sizi ?
Ddr4 ve ddr5 dahil olmak üzere 10 15 tane anakart değiştirdikten sonra Rog serisine geri dönme kararı aldım beni tek memnun eden anakart Rog serisidir her şeyiyle mükemmel bir anakart En iyi yazılım bu anakart ta en iyi Argb yönetimi bu anakartta bıos bir okadar güzel özellik olarak dolu dolu bir anakart beni memnun etti iyiki almışım :peepokalp:

01/25 gözüküyor sitede görünün tarihde bazen sapma olabiliyor neyse vatan ile görüşüp değişim talep edicem iyice içime kurt düştü . bunun dışında tamamen sıfır görünüyor üstteki m.2 girişini kontrol ettim termal padlerin bandı açılmamış diğerlerini sökmedim . Vatan ile görüşüp değişim talep edicem artık .

Ekler

• Screenshot_2025-09-30-14-51-47-771_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-09-30-14-51-47-771_com.android.chrome.webp
    89.7 KB · Hit: 12
Geri