❌İndirim Bitti! Asus Rog Strix B850-F Gaming Wifi 13.215 tl

hocam mümkünse siyah tercihim. Öncelikle sizce şu an geçmeye gerek var mı sistemimden ddr5 e? Eğer varsa x870 ve b850 arasındaki fark nedir? Bir de asus msi gigabyte sizce hangisi daha stabildir program olarak vs?
X870 aorus var bende beyaz herhangi bir problemim yok bu attığım anakartlar stabildir bunlar hakkında konu açabilirsin b850 ile x870 arası tek fark yüksek hızlı veri yolları ve pcie 5 artışı

hocam am6 nın gelmesi 2027 istediğim fiyatlara düşmesi felan 2028-2029 a sürer eğer 4k kullanıyorsanız o işlemci 5070tis-5080 felan 60-90 fps te oynatıyor ama 1080p ise bütçe verirseniz eğer ona göre yardımcı olabilirim ama kaliteli bir am5 toplamak şuan 9700x 12 faz anakartla la bile 21-22 ramlerle 28-29 a geliyor kaliteli ama daha ucuza toplanabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartınız; https://www.akakce.com/anakart/en-u...k-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,30374310.html
bu ise kullanmaya devam edebilirsiniz Asus rog da güzeldir ama sizin anakartını zaten 12faz vrm li ve Msi oyunculuk için top seviye bu yüzden geçmeye gerek yok eğer garantisi felan bitiyor uğraşamam diyorsanız sizin bileceğiniz iş ama anakartınız hali hazırda b650 taş gibi bir anakart
Evet hocam bu linkteki anakart

Hocam anakarttan anliyor gibisin elimde güncel kullandığım msi mag b650 tomahawk wifi modeli mevcut değişim gerekir mi
600'dan 800'e mi? hiç gerek yok hocam, özellikle memnun olmadığınız veya istediğiniz bir şey yok ise güzel kart sizi götürür yıllarca taa ki ikinci el olarak satana kadar. Soğutması, VRM'i iyi, ses ve internet kartı da güzel, tek pcie 5.0 yok gpu ve m2 için. O da ancak 5070 ti veya üstü ve pcie 5.0 gen SSD alırsanız takılacağınız bir konu. USB portu da bazı kartlardan daha çok var. Sizi götürür, en azından Gaming veya Gaming Plus altında satılan modellerden daha iyi.

600'dan 800'e mi? hiç gerek yok hocam, özellikle memnun olmadığınız veya istediğiniz bir şey yok ise güzel kart sizi götürür yıllarca taa ki ikinci el olarak satana kadar. Soğutması, VRM'i iyi, ses ve internet kartı da güzel, tek pcie 5.0 yok gpu ve m2 için. O da ancak 5070 ti veya üstü ve pcie 5.0 gen SSD alırsanız takılacağınız bir konu. USB portu da bazı kartlardan daha çok var. Sizi götürür, en azından Gaming veya Gaming Plus altında satılan modellerden daha iyi.
Anladım reisim o zaman ben bi dönem daha buradan devam edeyim

Yok hocam rgb önemli değil Quick slot nedir onu da bilmiyorum sadece indirim varken anakarti güncelleyeyim dedim ama gerekyokmus

bu anakartın özelliği 4 tane m2 slotuda doldursan Ekran kartı yuvası Gen5 X16 da çalışıyor tam bana lazım olan şey çektim
4 m2 doldursan en az 10k neredeyse

X870 aorus var bende beyaz herhangi bir problemim yok bu attığım anakartlar stabildir bunlar hakkında konu açabilirsin b850 ile x870 arası tek fark yüksek hızlı veri yolları ve pcie 5 artışı
Hocam benim sormak istediğim bu işte b850 f var a var e var bunların farkı ne? Rog strixte 3 tane b850 3 tane x870 var mesela. Tasarımları farklı da başka fark var mı acaba?

Hocam benim sormak istediğim bu işte b850 f var a var e var bunların farkı ne? Rog strixte 3 tane b850 3 tane x870 var mesela. Tasarımları farklı da başka fark var mı acaba?
Tasarım farkı var büyük ihtimalle sadece

Ekler

• IMG_5536.webp
    IMG_5536.webp
    185 KB · Hit: 26
Hocam o zaman rog sistem isteyen birisi için bu konudaki anakart en mantıklısı değil mi? X870 vs. biraz pahalı kaçıyorda.
rog b850 lerde x870 klasmında ve çoğuyla yarışıyor x870 giriş seviye modellerine 13k vermek istemiyorsan rog alınabilir evet 20gb extra port var tüm sürücüler intel 4m2 slotu var yeterli olur eğer ki x870 aorus felan beğendiysen oda olur bazı özel ramlerle 6400mhz 4 kanaldan verebiliyor soğutması güçlü ve belleği sağlam Ram istiyormuş ama

Geri