Değmezmsi mag x670e tomahawk wifi anakartım var sizce geçmeye değer mi?
Değmezmsi mag x670e tomahawk wifi anakartım var sizce geçmeye değer mi?
Geri ödeme nasıl oluyor?970TL de geri ödemesi var işine yarayan çöksün direkt.
Detayları attığım linkte var.Geri ödeme nasıl oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MSI MPG X870E CARBON WIFI ALINIR MI?
CUMA GAMİNG DAY & KASIM İNDİRİMLERİ Mİ BEKLEMELİYİM?
MSI MPG X870E CARBON WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG X870E CARBON WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8400MHZ(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
lan 9700 diye okudum çüş 970miş970TL de geri ödemesi var işine yarayan çöksün direkt.
Vallahi dayanamadım sipariş geçtim bakalım elimdeki anakartı satmam gerek vatan ile görüştüm faturası kesilmiş geri ödeme kampanyası ayın 29 kadarmış o da iyi denk geldi kampanya ile beraber 12k gibi bir fiyata geliyor .lan 9700 diye okudum çüş 970miş
Asus rog b850 A modelini aldım beyaz olan sizce iade edip almaya değer bir fark var mı 12bine aldımUzun zamandır kullanıyorum Mükemmel bir anakart Fiyatıda az düştü alınabilir bu indirimde.
Link: Rog B850 Vatan
Fiyat:13.215 tl
Hocam anakarttan anliyor gibisin elimde güncel kullandığım msi mag b650 tomahawk wifi modeli mevcut değişim gerekir miFiyat olarak güzelmiş.
Eğer beyaz sistem toplamıyorsanız kampanya bitmeden alın benceAsus rog b850 A modelini aldım beyaz olan sizce iade edip almaya değer bir fark var mı 12bine aldım