❌İndirim Bitti! ROG STRIX B850-A GAMING WIFI BEYAZ 12.499 TL

X670E Steel Legend'dan geçilir mi? Full beyazmış bu güzel duruyor :D

ASUS X870-A ile kıyaslarsak 9800x3d için bir performans artışı olmaz değil mi? MSI'dan ASUS'a geçeceğim, sipariş ettim.
Hayır olmaz x870 olunca fps atmıyor kardeşim ki zaten bu kart x870 ayarında eksiği yok fazlası var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadan bağlantı olması nedeniyle beyaz bir kasayla da birlikte kombin yapacağım için şunu takip ediyorum birkaç haftadır sizce sizin attığınızla arasında nasıl farklar var anakarttan pek anlamıyorum faz olaylarını falan... Tek bildiğim portları.
Şahsen benim için arkadan bağlantı önemli değil fiyatlar da aynı ben olsam kesinlikle rog alırdım arkadan bağlantı önemli dersen msi al ama bence güzel kablolama ile fark kalmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X670E Steel Legend'dan geçilir mi? Full beyazmış bu güzel duruyor :D
Değmez Ordan inmeye 😃

çoğu x870 karttan bile iyi bence en düşük fiyat
Ayrıca Peşin fiyatına 10 taksit var
Asus Rog Strıx B850-A Gamıng Wıfı Amd B850 Am5 Ddr5 8000 Dp HDMI 4x M2 Usb3.2 Gen 2x2 Wifi 7 + Bt Aura Rgb 2.5gbit Lan Atx
Merhaba herkese,
kasam komple siyah olacak bu rog beyaz kartı aldım ama şimdi vatanda indirim başladı. MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WiFi bununla değiştireyim diyorum siparişimi siz ne diyorsunuz bu işe

Alanlara hayırlı olsun güzel seçim fiyat artmış

Merhaba herkese,
kasam komple siyah olacak bu rog beyaz kartı aldım ama şimdi vatanda indirim başladı. MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WiFi bununla değiştireyim diyorum siparişimi siz ne diyorsunuz bu işe
12.700 vatan MSI MAG B850 daha doğru tercih.
.................................

Stok tekrardan girmiş HB. Asus Ankart bu arada Micro Atx kart bilginiz olsun

benim aldığım atx olan
Linkte paylaşılan Matx zaten ondan bahsediliyorsa... Vatanda ki siyah. ATX
Edit: Pardon tamam anladım 850-a ile aynı ATX ben G serisine gitti aklım :)

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-05 235529.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-05 235529.webp
    187.5 KB · Hit: 11
  • Ekran görüntüsü 2025-11-05 235550.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-05 235550.webp
    192 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
hocam yenice tuf gaming x870 wifi modelini aldım bu şekilde bır tabloya gore yorumlarmısınız

Hocam linki atayım kendinizde bakabilirsiniz, redditte çok paylaşılır bu exel. x870 ler neden çıktı anlamadık zaten hiçbir zaman B850'ler daha donanımlı daha stabil daha özgür bazı modeller. Burada kullanıcı farkına göre model farkı var M2 leri nasıl ve ne şekilde kullanacaksın ona göre model seri seçiyorsunuz. x870 senin dediğin seride m2 leri özgürce kullanamıyorsun birinden diğerini kapatmak zorunda kalıyorsun. Ancak linkte paylaşılan Asus Rog -A serisinde M.2_3 (4x4) shares bandwidth with PCIEX16(G4) (4x4); using one disables the other. uyarısı olduğundan ekran kartı taktığında m2 3. slotu kullanamıyorsun Asus rog g (s) serisinde ise ana kart küçülüyor vram soğutma performansı senin karta göre düşüyor fakat M2 leri özgürce kullanıyorsun olay bu yani.

Son düzenleme:
Hocam linki atayım kendinizde bakabilirsiniz, redditte çok paylaşılır bu exel. x870 ler neden çıktı anlamadık zaten hiçbir zaman B850'ler daha donanımlı daha stabil daha özgür bazı modeller. Burada kullanıcı farkına göre model farkı var M2 leri nasıl ve ne şekilde kullanacaksın ona göre model seri seçiyorsunuz. x870 senin dediğin seride m2 leri özgürce kullanamıyorsun birinden diğerini kapatmak zorunda kalıyorsun. Ancak linkte paylaşılan Asus Rog -A serisinde M.2_3 (4x4) shares bandwidth with PCIEX16(G4) (4x4); using one disables the other. uyarısı olduğundan ekran kartı taktığında m2 3. slotu kullanamıyorsun Asus rog g (s) serisinde ise ana kart küçülüyor vram soğutma performansı senin karta göre düşüyor fakat M2 leri özgürce kullanıyorsun olay bu yani.

hocam indirimedim açmadı dosyayıda yapacak bişy yok aldım artık zaten artık ölümlük kullanırım

hocam indirimedim açmadı dosyayıda yapacak bişy yok aldım artık zaten artık ölümlük kullanırım

Paylaşımlı Doc dosyası bu yüzden google'dan açınız.
Daha basit tabir ile m2 ssd leri ve ekran kartını nasıl kullanacaksınız o önemli Epey'den resim atayım fark sadece budur.
2 tane 5x4 m2 ssd kullanacaksanız + ekran kartı msı mag b850 12.700
1 tane 5x4 m2 ssd kullanacaksanız+ ekran kartı Asus Rog-A 12.500

Elindeki işlemci zen 4 mimari ve 2 tane 5x4 m2 ssd kullanıp + ekran kartı diğer m2 ssd slotu kullanamazsınız ve aynı zamanda bir tane 5x4 veri yolu 4x4 hızına düşecek bu problem değil ise
Asus Tuf x870 :13.500

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-06 011505.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-06 011505.webp
    52.6 KB · Hit: 7
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler