❌İndirim Bitti! ROG STRIX B850-A GAMING WIFI BEYAZ 12.499 TL

falcon49

80+
Reaksiyon skoru
15
çoğu x870 karttan bile iyi bence en düşük fiyat
Ayrıca Peşin fiyatına 10 taksit var
Asus Rog Strıx B850-A Gamıng Wıfı Amd B850 Am5 Ddr5 8000 Dp HDMI 4x M2 Usb3.2 Gen 2x2 Wifi 7 + Bt Aura Rgb 2.5gbit Lan Atx

Son düzenleme:
Ben de rog strix b550-f kullanıyorum gayet memnunum. Am5 yükseltme için indirimden parça topluyorum işlemci olarak 7800x3d kullanacağım sizce mantıklı bir seçim olur mu bu? Özellikle beyaz arıyorum

@HacıSOFU hocam senin fikrin nedir?

Ben de rog strix b550-f kullanıyorum gayet memnunum. Am5 yükseltme için indirimden parça topluyorum işlemci olarak 7800x3d kullanacağım sizce mantıklı bir seçim olur mu bu? Özellikle beyaz arıyorum
En mantıklı seçim olabilir şahsen x870 lerden çoğundan iyi bir kart üst düzey

Gigabyte x870 aorus elite ice ile arasında 1500Tl gibi bir fark var. ikisinin arasında kaldım hangisi daha mantıklı olur?

Teşekkürler hocam kaçırmamak için aldım cevaplara göre iptal edebilirim, soğutma tarafından pek anlamıyorum mosfet falan o yüzden kararsızım ama kötü bir yorum gelmezse kullancağım :)

Üç gün önce sipariş etmek mi benim suçum haha, bu arada kart baya kaliteli ses yongası, mosfet ve kapasitörleri drmos 80a kapasitör olması lazımdı. Su fiyata alınabilecek en iyi kartlardan biri olabilir b850 steel legendden sonra

Gigabyte x870 aorus elite ice ile arasında 1500Tl gibi bir fark var. ikisinin arasında kaldım hangisi daha mantıklı olur?
Dostum bence iki kartı karşılaştır hangisi aklına yatıyorsa onu al ama Asus kalitesi ile gigabyte kalitesi de malum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam kaçırmamak için aldım cevaplara göre iptal edebilirim, soğutma tarafından pek anlamıyorum mosfet falan o yüzden kararsızım ama kötü bir yorum gelmezse kullancağım :)
Gördüğüm kadarıyla 12 fazlı belki daha fazladır güç konusunda gayet iyi zaten üstdüzey bir Anakart mosfetlerde de soğutucuyı görebiliyorsun zaten

Aynı problem bende de var, yazılım konusunda kafa ROG diyor, tasarım konusunda ise gigabyte

Aldık 👍

1000034740.webp

ASUS X870-A ile kıyaslarsak 9800x3d için bir performans artışı olmaz değil mi? MSI'dan ASUS'a geçeceğim, sipariş ettim.

çoğu x870 karttan bile iyi bence en düşük fiyat
Ayrıca Peşin fiyatına 10 taksit var
Asus Rog Strıx B850-A Gamıng Wıfı Amd B850 Am5 Ddr5 8000 Dp HDMI 4x M2 Usb3.2 Gen 2x2 Wifi 7 + Bt Aura Rgb 2.5gbit Lan Atx

Arkadan bağlantı olması nedeniyle beyaz bir kasayla da birlikte kombin yapacağım için şunu takip ediyorum birkaç haftadır sizce sizin attığınızla arasında nasıl farklar var anakarttan pek anlamıyorum faz olaylarını falan... Tek bildiğim portları.

ASUS X870-A ile kıyaslarsak 9800x3d için bir performans artışı olmaz değil mi? MSI'dan ASUS'a geçeceğim, sipariş ettim.
Hiçbir performans farkı yok. Ekstra port fazlalığı var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,105
Üyeler
184,106
Son üye
vierss.
Geri