❌İndirim Bitti! Asus Rog Strix B850-F Gaming Wifi 13.215 tl

Ddr4 ve ddr5 dahil olmak üzere 10 15 tane anakart değiştirdikten sonra Rog serisine geri dönme kararı aldım beni tek memnun eden anakart Rog serisidir her şeyiyle mükemmel bir anakart En iyi yazılım bu anakart ta en iyi Argb yönetimi bu anakartta bıos bir okadar güzel özellik olarak dolu dolu bir anakart beni memnun etti iyiki almışım :peepokalp:
Aorus serisi kullandınız mı hiç bende Total 3 anakart değiştirdim ama hepsi gigabyte tı 😀

Anakarttan memnun musunuz hocam Gaming için en iyi anakartlardan birisi tatmin etti mi sizi ?
Henüz montajlamadım ama yıllardır Asus kullanıyorum genel olarak memnunum zaten rog kalitesi tartışılmaz şu an msi x870 tomahawk kullanıyorum çok güzel üst seviye anakart ama beni sarmadı mesela fan eğrisini değiştiriyorum 15 sn filan hızlanıp yavaşlaması bunun dışında anakartları gömmeden önce biraz araştırmak lazım çok geç açılıyordu pc araştırdım pci x16 auto yerine gen 4 veya 5 seçilmesi lazım bunun dışında bir iki ayar daha var şimdi 10 sn sürmüyor açılması .

01/25 gözüküyor sitede görünün tarihde bazen sapma olabiliyor neyse vatan ile görüşüp değişim talep edicem iyice içime kurt düştü . bunun dışında tamamen sıfır görünüyor üstteki m.2 girişini kontrol ettim termal padlerin bandı açılmamış diğerlerini sökmedim . Vatan ile görüşüp değişim talep edicem artık .
Bu ürün iade ürün hocam değişim talep et ocakta alınmış bu ürün

Aorus serisi kullandınız mı hiç bende Total 3 anakart değiştirdim ama hepsi gigabyte tı 😀
Hocam b550 iki anakart kullandım öncesi de var gigabyte iyidir ama yazılım olarak gerçekten tatmin etmiyor

Eski anakartım X570 Aorustu yazılım berbattı gerçekten hala düzeltemediler argb konusu çok zayıf tek artı yönü hatırladıgım bıosta tr dil vardı sanki

Eski anakartım X570 Aorustu yazılım berbattı gerçekten hala düzeltemediler argb konusu çok zayıf tek artı yönü hatırladıgım bıosta tr dil vardı sanki
Hocam b550 iki anakart kullandım öncesi de var gigabyte iyidir ama yazılım olarak gerçekten tatmin etmiyor
Henüz montajlamadım ama yıllardır Asus kullanıyorum genel olarak memnunum zaten rog kalitesi tartışılmaz şu an msi x870 tomahawk kullanıyorum çok güzel üst seviye anakart ama beni sarmadı mesela fan eğrisini değiştiriyorum 15 sn filan hızlanıp yavaşlaması bunun dışında anakartları gömmeden önce biraz araştırmak lazım çok geç açılıyordu pc araştırdım pci x16 auto yerine gen 4 veya 5 seçilmesi lazım bunun dışında bir iki ayar daha var şimdi 10 sn sürmüyor açılması .
Gigabyte seçme sebebim hem beyaz olması hemde 3.5 senedir gigabyte kullandığım için seviyorum markayı x870 ve b850 lerde benim alacağım zaman rog larda 9800x3d yakma sorunu vardı bir kaç kişinin yanında vaz geçmiştim sonra 1080p yerine 2k geçip 7800x3d aldım War Thunder 240fps alıyorum yetiyor şuan ileride belki sizler gibi bir pc daha toplarsam farklı bir anakarta şans vereceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hemde çok güzel duruyor aorus yazısıda rgb olsa tadından yenmezmiş ama 😦

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.3 MB · Hit: 4
Gigabyte seçme sebebim hem beyaz olması hemde 3.5 senedir gigabyte kullandığım için seviyorum markayı x870 ve b850 lerde benim alacağım zaman rog larda 9800x3d yakma sorunu vardı bir kaç kişinin yanında vaz geçmiştim sonra 1080p yerine 2k geçip 7800x3d aldım War Thunder 240fps alıyorum yetiyor şuan ileride belki sizler gibi bir pc daha toplarsam farklı bir anakarta şans vereceğim

Hemde çok güzel duruyor aorus yazısıda rgb olsa tadından yenmezmiş ama 😦
X870 sadece Asrock ta vardı hatırladıgım bir de msi olması lazım Amd bıos ayarlarına uymadıkları için b850 X670 yerine çıkan sorunları daha çok giderilip x670 ile aynı platformu kullanan bir seridir.

X870 sadece Asrock ta vardı hatırladıgım bir de msi olması lazım Amd bıos ayarlarına uymadıkları için b850 X670 yerine çıkan sorunları daha çok giderilip x670 ile aynı platformu kullanan bir seridir.
B850 rog Tomahawklar felanda vardı ki gigabyte anakartlarında böyle bir sorun yoktu 1 vaka vardı bu zamana kadar oda b650 serisi bir anakarttı matx

Orada yazan distribütörün envantarinden çıkış tarihi. Garanti için size kesilen fatura tarihi baz alınır.

Orada yazan distribütörün envantarinden çıkış tarihi. Garanti için size kesilen fatura tarihi baz alınır.
Aynı anakartı vatandan aldım aynı gün garanti başladı ayni gün garanti bitiyor orada yazdığı gibi

B850 rog Tomahawklar felanda vardı ki gigabyte anakartlarında böyle bir sorun yoktu 1 vaka vardı bu zamana kadar oda b650 serisi bir anakarttı matx
B850 rogta sorun yaşayan hiç görmedim bence rog olması imkansız asus öyle bir risk almaz. Bu arada rog Aorustan daha yakışıklı.

Ekler

• IMG_20250802_213553.webp
    IMG_20250802_213553.webp
    652 KB · Hit: 8
Aynı anakartı vatandan aldım aynı gün garanti başladı ayni gün garanti bitiyor orada yazdığı gibi

B850 rogta sorun yaşayan hiç görmedim bence rog olması imkansız asus öyle bir risk almaz. Bu arada rog Aorustan daha yakışıklı.
Grupta konusu var 9800x3d yandı diye

Hayır aorus daha yakışıklı 🤣🤣🤣

Bu arada asusun garanti desteğide kötü hocam bir çok kişi Asusu sevmiyor yurt dışında

Ekler

• image.webp
    image.webp
    769.7 KB · Hit: 5

B850 rogta sorun yaşayan hiç görmedim bence rog olması imkansız asus öyle bir risk almaz. Bu arada rog Aorustan daha yakışıklı

Satın alanlar buraya yazsın. Garanti sorgulamasında hiçbirinin tarihi güncel olmayacak.

Grupta konusu var 9800x3d yandı diye

Hayır aorus daha yakışıklı 🤣🤣🤣

Bu arada asusun garanti desteğide kötü hocam bir çok kişi Asusu sevmiyor yurt dışında
X870 aorusu 10 bine kaç kere gördüm almadım. Tasarım biraz göreceli oluyor mesela ekran kartım Rog 3070 ti kartın tasarımına aşık olduğum için güncellemiyorum Ve evet dediğin gibi Rog daha yakışıklı :peepokalp:

Satın alanlar buraya yazsın. Garanti sorgulamasında hiçbirinin tarihi güncel olmayacak.
Merak ettim şimdi bende bir bakayım garantiye

Hocam dediğin gibi sanırım aşağıda satın alınma tarihi ayrı yazıyor ben onu görmüşüm.

Hocam yeni resim yükledim sende oraya bir bak istersen satın alınma tarihi ayrı yazıyor eğer öyleyse değişimle uğraşma vatan servise gönderiyor servis durumuna göre değişim çıkıyor çok vakit kaybı olur

Ekler

• Screenshot_2025-09-30-15-24-45-163_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-09-30-15-24-45-163_com.android.chrome.webp
    60.3 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
Geri