🔥İndirim Barracuda Serisi Tekrar İndirimde

Sizce düz barracudanın mikrofonu çok sıkıntı yaratır mı ayrı mikrofona bütçem yok

ek mic aldınız mı karşı tarafa iletirken sıkıntısı yaşadınız mı ? ss gg ne tam anlamadım.
ek mikrofonum var fakat nova 7'nin kendi mikrofonunu ayarlayıp test ettim gayet iyi ses veriyor. steelseries gg kendi uygulaması oradan istediğin gibi ayar yapabilirsin hem mikrofon için hem de kulaklık ayarı yapılıyor istediğin gibi.

Rtings var ve yazılmış ancak yabancı ve Türk forum siteleri daha iyi fikir verir, teknoloji konusunda bir yere gelmiş olan kanallar da daha iyi fikir verir.
teşekkürler hocam 5k ve üstü kablosuz bakıyorumda çok fikir çok kulaklık var arada kaldım böyle bakıyorum her gördüğüm kulaklık konusuna yaw

Blackshark v2x var bende kablolu sizce düz barracuda ya geçmeye değer mi gerçekten kablolu kulaklıktan sıkıldım içerisinde olduğum şartlardan dolayı kablolu kulaklık kullanmak eziyet olmaya başladı artık kablosuz lazım bana

Blackshark v2x var bende kablolu sizce düz barracuda ya geçmeye değer mi gerçekten kablolu kulaklıktan sıkıldım içerisinde olduğum şartlardan dolayı kablolu kulaklık kullanmak eziyet olmaya başladı artık kablosuz lazım bana
Bence kesinlikle değer çünkü şuna sahip olduğun kulaklık giriş seviyesi Bir kulaklık ve malzeme kalitesi gerçekten çok kötü barracuda yı kafana taktığında anlayacaksın

Bence kesinlikle değer çünkü şuna sahip olduğun kulaklık giriş seviyesi Bir kulaklık ve malzeme kalitesi gerçekten çok kötü barracuda yı kafana taktığında anlayacaksın
mikrofana kötü demişler sizce nasıl?

Barracuda Pro yanında çantası var değil mi Amazondan alacağım?

Barracuda X'den neden daha iyi bu?
Razer'ın giriş seviyesi X serisi, düz ve Pro'lar seri olarak daha önde. Ses kalitesi farklı. Uygulama desteği bulunuyor. Mikrofon gömülü ve bu konuda X daha çok memnun edebilir açık mikrofondan ötürü. Barracuda daha ağır. Pil ömrü olarak Barracuda X'in 10 saat fazlası var Razer'ın sitesinde. Temel fark ses kalitesi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler hocam 5k ve üstü kablosuz bakıyorumda çok fikir çok kulaklık var arada kaldım böyle bakıyorum her gördüğüm kulaklık konusuna yaw
5k üstünde çok yüksek ihtimalle memnun edecek ürün HS80 Max var. Barracuda Pro da detaylı araştırılırsa alınabilir bir ürün bu fiyata.

Son düzenleme:
Kablolu Hyperx Cloud 3 den buna geçilir mi?

Geri