🔥İndirim Barracuda Serisi Tekrar İndirimde

Moondrop chu-2 dsp kullanıyorum iem. Hafiften sıkıntı çıkarmaya başladı almaya değer mi ?

Mikrofon leş ama ses süper
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düz barracuda kesinlikle değer bu fiyata
Hocam aklım karışıktı iyice çeldiniz :D bir tane çekicem gibi dün akşamdan beri kararsızım. Ucuz diye pembe almayı düşünüyorum ama çok iticide duruyo. Karar vermeden bitmez umarım. Teşekkürler.

Hocam aklım karışıktı iyice çeldiniz :D bir tane çekicem gibi dün akşamdan beri kararsızım. Ucuz diye pembe almayı düşünüyorum ama çok iticide duruyo. Karar vermeden bitmez umarım. Teşekkürler.

Hocam 3100 vermek zorlamayacaksa siyah al geç, pembenin fiyatı çok iyi olsa da siyahınkide güzel

Daha yeni 1-2 parça şey aldığım için biraz sıkıştım ama çok da zorlamaz gibi. Ek mikrofon almamız da gerekecek gibi bir süre idare edeceğiz. Sağ olun tekrardan

Aynı fikirdeyim, pro almıştım iptal ettim bunu aldım. O farka mikrofon alırım

birazdan alıyorum nova7 vardı iade ettim, şimdi bunu deneyeceğim hyperspeed alacağıma bunu alacağım.

mikrofon ne alınabilir ?

birazdan alıyorum nova7 vardı iade ettim, şimdi bunu deneyeceğim hyperspeed alacağıma bunu alacağım.

mikrofon ne alınabilir ?

Fifine a6 bakabilirsin, nova7 neden iade ettiniz?

ve arkadaşlar buna + olarak dolby gerek varmı kendi yazılımı yetiyor mu ayar yapmamız gerekiyor mu kullanan arkaşlara duyrulur.

ses kalitesini yeterli bulmadım mikrofonda aynı şekil arkaşlarm sesimi kötü ilettiğini söylediler ve iade ettim. dongle kutuya koymayı unutmuşum bende kaldı xd

ve arkadaşlar buna + olarak dolby gerek varmı kendi yazılımı yetiyor mu ayar yapmamız gerekiyor mu kullanan arkaşlara duyrulur.

ses kalitesini yeterli bulmadım mikrofonda aynı şekil arkaşlarm sesimi kötü ilettiğini söylediler ve iade ettim. dongle kutuya koymayı unutmuşum bende kaldı xd

Aman hocam sıkıntı etmesinler dongle muhabbetini, nereden aldın

Birde barracuda önerimin altına arctis nova 5 daha iyi diyenler vardı keşke şu yorumu okusalar

Kronik olarak kiriliyor diyor bir cok kisi. Amazon olmasa alinmaz gibi.
V2 pro ile bunun arasında kaldım ya, harici mikrofonum var duocast. Hangisini önerirsiniz arkadaşlar fps ağırlıklı oynuyorum
Düz barracuda alınır mı? mikrofon kalitesi nasıl sizce?
Diğerlerine göre daha temkinli kullanmak gerekiyor. Kırılma, çatlama her modelinde olabiliyor.
V2 Pro yerine alınabilir. Ses kalitesi konusunda daha yukarıya oynuyor, V2 Pro'nun ses kalitesi mikrofon kalitesi kadar bahsedilmiyor.
Sesi karşı tarafa iletir ve anlaşılır ancak performansı daha altta kalır diğerlerine göre. Bu fiyata düzgün kablosuz oyuncu kulaklığı olmadığından daha önemsiz bu kriter, kulaklığın fiyatını ve konumunu çok etkilemiyor şu an.

Amazon üzerinden aldım ve ücret iadesi yattı.

Geri