Koray 3245
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Moondrop chu-2 dsp kullanıyorum iem. Hafiften sıkıntı çıkarmaya başladı almaya değer mi ?
Düz barracuda alınır mı? mikrofon kalitesi nasıl sizce?
Düz barracuda alınır mı? mikrofon kalitesi nasıl sizce?
Moondrop chu-2 dsp kullanıyorum iem. Hafiften sıkıntı çıkarmaya başladı almaya değer mi ?
Hocam aklım karışıktı iyice çeldinizMikrofon leş ama ses süper
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Düz barracuda kesinlikle değer bu fiyata
Hocam aklım karışıktı iyice çeldinizbir tane çekicem gibi dün akşamdan beri kararsızım. Ucuz diye pembe almayı düşünüyorum ama çok iticide duruyo. Karar vermeden bitmez umarım. Teşekkürler.
Daha yeni 1-2 parça şey aldığım için biraz sıkıştım ama çok da zorlamaz gibi. Ek mikrofon almamız da gerekecek gibi bir süre idare edeceğiz. Sağ olun tekrardanHocam 3100 vermek zorlamayacaksa siyah al geç, pembenin fiyatı çok iyi olsa da siyahınkide güzel
Daha yeni 1-2 parça şey aldığım için biraz sıkıştım ama çok da zorlamaz gibi. Ek mikrofon almamız da gerekecek gibi bir süre idare edeceğiz. Sağ olun tekrardan
birazdan alıyorum nova7 vardı iade ettim, şimdi bunu deneyeceğim hyperspeed alacağıma bunu alacağım.
mikrofon ne alınabilir ?
ve arkadaşlar buna + olarak dolby gerek varmı kendi yazılımı yetiyor mu ayar yapmamız gerekiyor mu kullanan arkaşlara duyrulur.
ses kalitesini yeterli bulmadım mikrofonda aynı şekil arkaşlarm sesimi kötü ilettiğini söylediler ve iade ettim. dongle kutuya koymayı unutmuşum bende kaldı xd
Kronik olarak kiriliyor diyor bir cok kisi. Amazon olmasa alinmaz gibi.
V2 pro ile bunun arasında kaldım ya, harici mikrofonum var duocast. Hangisini önerirsiniz arkadaşlar fps ağırlıklı oynuyorum
Diğerlerine göre daha temkinli kullanmak gerekiyor. Kırılma, çatlama her modelinde olabiliyor.Düz barracuda alınır mı? mikrofon kalitesi nasıl sizce?