Neler Yeni

🔥İndirim Barracuda Serisi Tekrar İndirimde

Şakaydı ama devamını yazamadan sistem gitti. Tabi ki barracuda daha iyidir. İptal etmek zorunda kaldım ben de. Site hata veriyor ara sıra. 20 dk dır giremedim. Sizde de bu sorunlar oluyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Juve
Senin kullandığın barracuda X değil mi hocam? Kırılanlar düz barracuda, ben de sipariş vermiştim iptal ettim. Razerın kendi forumu ve amazon global ürün incelemelerinde bir sürü kişi aynı sorundan bahsetmiş.
evet barracuda x. Sanırım x serisinin kasasını güçlendirmişler kırılma gibi bir durum olmadı 2019da almışım

daimon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Huseyin
beyler logitech g535 kullanıyorum..bunun mikrofonunu beğenemedim ama pubg felan oynuyorum buna geçmek mantıklımı sizce.. sipariş verdim yolda

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Abdullah
bende aldım geröçekten kalitesisi mi ? İptal etmelimiyim ? Hyper x kendişğinden bozuldu tekrar almaycağım aynmı şekilde asus rog da bozuldu bir sebep yokken razer de bozuldu daha önce sanırıom hiç şansım yok :(

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
bende aldım geröçekten kalitesisi mi ? İptal etmelimiyim ? Hyper x kendişğinden bozuldu tekrar almaycağım aynmı şekilde asus rog da bozuldu bir sebep yokken razer de bozuldu daha önce sanırıom hiç şansım yok :(
Barracuda baştan aşağı plastik bir kulaklık trim sesinden kafayı yedirtiyor harici güzel.kafa hareketlerinde kulaklığın plastik eklem yerleri çat çut ediyor

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
uğur dkyr
Yaklaşık 1 senedir barracuda pro kullanıyorum. Deri olduğu için pedler terleme yapıyor. Yazın kullanmıyorum. Ses olarak öyle ahım şahım bi ses vermedi bana. Bir sefer arıza yaptı. Servise verdim. Ürünün yedek parçası olmadığı için para iadesi raporu gönderdiler. Tabi 3 liraya almıştım o zaman. Fiyat iki katına çıktı kabul etmedim. Elimizde bir tane var gönderelim dediler. Kabul ettim. Hala kullanıyorum.

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
iyasada herkesin merak ettiği çoğu kulaklığı uzun süre deneyimledim ve kendi tecrübelerimi size aktarmak istiyorum.Bu detaylı bir anlatım olmayacak önemli noktalarına değineceğim detaylarını yönelteceğiniz sorular ile ivedilikle cevaplarım.

Razer Barracuda X
Son sesi az,konforu ses kalitesi mikrofonu üzmez ama en büyük sorunu plastik eklem parçaları kafadayken çat çut tak tuk ses yapıyor.Yoğun bir trim sesi var

Razer Barracuda
Barracuda x ile arasında ciddi performans farkı var ve aynı plastik sorunu devam ediyor.1 hafta içinde bu sebepten dolayı sattım.(Kronik plastik sorunu olduğu aşikar çoğu kişinin plastiği çatlak tarzı kırılmış.Barracuda serisinin önünden bile geçmeyin.

G733
Kulaklık çok hafif malzeme kalitesi full plastik ama razer gibi plastik eklem parçalarında trim sesi sorunu yok.Ses kalitesi güzel mikrofon kalitesi çokta iyi değil.

Cloud 3 Wireless
Yazılımı diğerlerine göre biraz noksan ama çok fazla eksi yazacak bir durumu yok.Çok övülecek ve gömülecek bir özellikte aklıma gelmedi.İyi bir kulaklık.

Hs80
3 saat içinde iade ettiğim kulaklıktır,teknik verisi hakkında gram yorum yapamam ama felaket ağır ve konforsuz bir kulaklık.ağırlık dağılımı sanırım kötü gün içinde hemen iade ettim.

G735
Tasarımı ve özellikleri mutlu etti ama çoğu kafa yapısına uymuyor.Biraz reddit araştırması yaptım ve çoğu kişi bu durumdan bahsetmiş zaten çok çok sevilen bir model olmadı.

Arctis Nova 7
Beni bu listede en mutlu eden kulaklık.Mükemmel bir yazılımı var,doğru eq ayarları ile kulaklığa stage 3 yazılım atıyor gibi oluyorsunuz.Bluetooth özelliği benim çok işime yaradı dışarıda da fazlasıyla kullandım.Hafif denebilecek bir kulaklık değil ama ağırlık dağıtımı üzerine iyi çalışılmış hs80 ile mukayese bile etmem.

Arctis Nova Pro Wireless
Nova 7 nin ağa babası.Fiyatı biraz pahalı,oyuncu kulaklığı olarak kullandığım en pahalı model tek sorunu biraz terletiyor.Kışın bile terliyordum.
Ekipman konusunda birden çok kulaklık elime geçti,elime almayacak tek kulaklık barracuda serisidir.

Top Bottom