Neler Yeni

🔥İndirim Barracuda Serisi Tekrar İndirimde

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
Tofaşla s 400 kıyaslayıp s400 övüyorsun.
1743428710534.png

Kanzi alamadığımız için gömüyoruzzz
Mesaj otomatik birleştirildi:

1743428710534.png

Kanzi alamadığımız için gömüyoruzzz
1743428777541.png

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
Geçilir elbette millet boklayacak yer arıyor
Hocam malı niye boklayalım düşman firmanın ürünü değil ki,veyahut babamın malıda değil bana ne karı var ne zararı barracuda serisi malzeme kalitesi olarak kronik model google sadece 3 kelime yazarak öğrenebilirsin.redditte yabancı kaynaklara girersen daha detaylı görürsün.

forzabagimlisi

80+ Bronze
Hocam malı niye boklayalım düşman firmanın ürünü değil ki,veyahut babamın malıda değil bana ne karı var ne zararı barracuda serisi malzeme kalitesi olarak kronik model google sadece 3 kelime yazarak öğrenebilirsin.redditte yabancı kaynaklara girersen daha detaylı görürsün.

Kırılma anı nasıl oldu

kralmali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet Ali Yosunkaya
Babacım başka marka başka model mi yok bu seri kronik çatlıyor kırılıyor işte bir sürü yorum var nette.

Kimse durduk yerelde yere sağa sola atıp vurup kırmıyor kafasına takıp çıkartıyor buna rağmen yok Amazon garantisi yok bilmem o garantisi vs diye 2 3 ayda belki 1 yılda kırılıp çöp olacak bir ürünü param iade olacak ya da değişim olacak diye neden alayım?

Garanti bana bilindik kronik sorunu olan ürün için değil, sonuçta teknolojik alet bunlar üretim anında oluşmuş kullanınca orayaya çıkan ya da sonradan çıkabilecek sorunlar için lazım.

Bile bile lades olamaya gerek yok.

Bir sürü alternatif var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Deniz
G435 hyperx attack shark l90 baseus ve quartz razer barrucuda yi kiyasladigimda
Razerin ped kalitesinin daha iyi olduğu aşikar malzeme kalitesi 10 üzerinde 7 8 arası abuk subuk gommeyin almayan pişman olduğu için gomuyordur başka aciklamasi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses kalitesine mikrofonuna zaten laf bile edilmez ...
Bu benim şahsi görüşüm düşürüp yada sert kullanıp kırıldı diyosunuz kanka bu kulaklık kırılmaz buna kırılır diyosaniz hyperx cloud un elinizde kalması lazım saygilar

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
Bu benim şahsi görüşüm düşürüp yada sert kullanıp kırıldı diyosunuz kanka bu kulaklık kırılmaz buna kırılır diyosaniz hyperx cloud un elinizde kalması lazım saygilar
Yav birader iyice kayış attıracan ne malının kölesiymişsin ya.Sen üstünü ört kulaklığının üşümesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Feridun Oztuna
arkadaslar barracuda ozelinde pek cok tartisma donmus. evet belli ki urunler indirimsiz parasinin hakkini vermiyor bu bir gercek. ancak bugun satilan fiyatinda cok muadil ve alternatifi oldugunu soylemekte yanlis gibi biraz. razer belli ki cesitli kanallar uzerinden ulkemizde guzel bir indirim yapmis. birakiniz insanlar kararlarini versinler, urunleri alsin veya almasinlar. bireysel tartismalara ve hakaretlere hic gerek yok. bende dun v2 pro siparisi verdim amazondan. aldigim urunun linkini paylasicam altta. benim aldigim urun ile alakali da bir suru olumsuz yorum ve elestiri var. ben bunlari kabul ederek aldim. cunku bu fiyat bandinda beyaz,kablosuz,mikrofonu guzel ve indirimli fiyata sahip tek alternatif buydu. bence urun ve konu ozelinde yorumlarinizi yapin, bireysel tartismalara hic girmeyin. birbirinizi kirdiginiza degmez. benim aldigim urunu de bir barracuda alternatifi olarak dusunebilirsiniz. yaklasik 2 bin tl gibi bir fiyat indirimi var. ancak ayni barracuda gibi bu urununde govdesi ile alakali pek cok elestiri oldugunu soyleyeyim.

Son düzenleme:

forzabagimlisi

80+ Bronze
arkadaslar barracuda ozelinde pek cok tartisma donmus. evet belli ki urunler indirimsiz parasinin hakkini vermiyor bu bir gercek. ancak bugun satilan fiyatinda cok muadil ve alternatifi oldugunu soylemekte yanlis gibi biraz. razer belli ki cesitli kanallar uzerinden ulkemizde guzel bir indirim yapmis. birakiniz insanlar kararlarini versinler, urunleri alsin veya almasinlar. bireysel tartismalara ve hakaretlere hic gerek yok. bende dun v2 pro siparisi verdim amazondan. aldigim urunun linkini paylasicam altta. benim aldigim urun ile alakali da bir suru olumsuz yorum ve elestiri var. ben bunlari kabul ederek aldim. cunku bu fiyat bandinda beyaz,kablosuz,mikrofonu guzel ve indirimli fiyata sahip tek alternatif buydu.

Katılıyorum, yurtdışı satış fiyatı 180 dolar olan kulaklığı biz 3kya aldık. Bence bir şeylerden feragat edebilirim

Beyler en iyi seçenek amazon yorumlarına bakın. Barracuda serisi ile ilgili 956 yorum var. X ten herkes memnun. Düz modelin kırıldığına dair çok yorum var. X i alınca bir de thx alırsanız kulaklık seviye atlıyor. Sesi az diyen arkadaş ücretsiz 7.1 programı ile kullandığı için öyledir. Çünkü güncelleme gerektiriyor. Yada kulaklığı oyunu açtıktan sonra bağlıyordur pc ye. Bir çok oyun açıldıktan sonra ses aygıtı değişince ses sorunu olur.

X i değerlendiren çoğu kişi thx satın almadan değerlendiriyor. Gerçekten çok farkediyor.

Düz modelin kırıldığına dair çok fazla şikayet var. Hem amazon yorumlarında hem de razer forumda. X ile ilgili böyle bir şikayet yoksa bu kişilerle alakalı değil, ürünle alakalıdır. Kulaklık dönme mekanizması yanlış tasarlandığını iddia ediyorlar. Plastik kalitesi de kötü görünüyor.

Aslında bir şekilde sabitleyebilseniz sorun ortadan kalkabilir. Padlerin olduğu kısmı çevirirken kırılıyormuş. Ama yapıştırıcı ile yapmayın. Kafaya takmak için esnetirken kırılabilir yapışırsa.

Son düzenleme:

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Murat Aslan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular