bendede G535 var..millet kötüleyince bunu direk kapalı kutu satmaya karar vermiştim geçilirmiO direk çöp zaten
bendede G535 var..millet kötüleyince bunu direk kapalı kutu satmaya karar vermiştim geçilirmiO direk çöp zaten
Tofaşla s 400 kıyaslayıp s400 övüyorsun.
![]()
Kanzi alamadığımız için gömüyoruzzz
bendede G535 var..millet kötüleyince bunu direk kapalı kutu satmaya karar vermiştim geçilirmi
Hocam malı niye boklayalım düşman firmanın ürünü değil ki,veyahut babamın malıda değil bana ne karı var ne zararı barracuda serisi malzeme kalitesi olarak kronik model google sadece 3 kelime yazarak öğrenebilirsin.redditte yabancı kaynaklara girersen daha detaylı görürsün.Geçilir elbette millet boklayacak yer arıyor
Hocam malı niye boklayalım düşman firmanın ürünü değil ki,veyahut babamın malıda değil bana ne karı var ne zararı barracuda serisi malzeme kalitesi olarak kronik model google sadece 3 kelime yazarak öğrenebilirsin.redditte yabancı kaynaklara girersen daha detaylı görürsün.
Bu benim şahsi görüşüm düşürüp yada sert kullanıp kırıldı diyosunuz kanka bu kulaklık kırılmaz buna kırılır diyosaniz hyperx cloud un elinizde kalması lazım saygilarG435 hyperx attack shark l90 baseus ve quartz razer barrucuda yi kiyasladigimda
Razerin ped kalitesinin daha iyi olduğu aşikar malzeme kalitesi 10 üzerinde 7 8 arası abuk subuk gommeyin almayan pişman olduğu için gomuyordur başka aciklamasi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses kalitesine mikrofonuna zaten laf bile edilmez ...
Yav birader iyice kayış attıracan ne malının kölesiymişsin ya.Sen üstünü ört kulaklığının üşümesin.Bu benim şahsi görüşüm düşürüp yada sert kullanıp kırıldı diyosunuz kanka bu kulaklık kırılmaz buna kırılır diyosaniz hyperx cloud un elinizde kalması lazım saygilar
arkadaslar barracuda ozelinde pek cok tartisma donmus. evet belli ki urunler indirimsiz parasinin hakkini vermiyor bu bir gercek. ancak bugun satilan fiyatinda cok muadil ve alternatifi oldugunu soylemekte yanlis gibi biraz. razer belli ki cesitli kanallar uzerinden ulkemizde guzel bir indirim yapmis. birakiniz insanlar kararlarini versinler, urunleri alsin veya almasinlar. bireysel tartismalara ve hakaretlere hic gerek yok. bende dun v2 pro siparisi verdim amazondan. aldigim urunun linkini paylasicam altta. benim aldigim urun ile alakali da bir suru olumsuz yorum ve elestiri var. ben bunlari kabul ederek aldim. cunku bu fiyat bandinda beyaz,kablosuz,mikrofonu guzel ve indirimli fiyata sahip tek alternatif buydu.
Almanyada 100 dolara satılıyor.Bu ürün tr de ilk çıktığında çok pahalıydı kronik sorunlardan dolayı fiyatı indi.Zaten ulusal bir fiyat yapılanması oldu. https://www.cyberport.de/pc-und-zub...azer-barracuda-kabelloses-gaming-headset.htmlKatılıyorum, yurtdışı satış fiyatı 180 dolar olan kulaklığı biz 3kya aldık. Bence bir şeylerden feragat edebilirim
Internette biraz arastir dostum.Bu benim şahsi görüşüm düşürüp yada sert kullanıp kırıldı diyosunuz kanka bu kulaklık kırılmaz buna kırılır diyosaniz hyperx cloud un elinizde kalması lazım saygilar