Çözüldü✓ Bir kulaklığa başka bir kulaklığın mikrofonu takılırmı

Forewer

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhabalar 2 yaşındaki yiğenimin kulaklığımın mikrofonununu kaybetmesi sonucu
1 yıldır kulaklığımı mikrofonsuz kullanıyorum.
kulaklığım fifne h6 modeli mikrofonu ayrı satılmıyor sanırım.
kulaklığın mikrofon girişi jak şeklinde bu durumda farklı bir kulaklığın mikrofonunu
alıp kendi kulaklığımda kullanmam mümkünmü ?

Merhabalar 2 yaşındaki yiğenimin kulaklığımın mikrofonununu kaybetmesi sonucu
1 yıldır kulaklığımı mikrofonsuz kullanıyorum.
kulaklığım fifne h6 modeli mikrofonu ayrı satılmıyor sanırım.
kulaklığın mikrofon girişi jak şeklinde bu durumda farklı bir kulaklığın mikrofonunu
alıp kendi kulaklığımda kullanmam mümkünmü ?
Yani jak girişi neticesinde. Mantıken taktığında çalışması lazım ancak kulaklığın kendi yazılımı sistemi direk düz mantıkta çalıştırıyorsa zaten direk çalışır. Eğer ki kendi mikrofonunu bir şekilde algılıyorsa büyük ihtimalle çalışmaz. En iyi yöntem denemek. Bir arkadaşında vs. aynı şekil farklı marka vs. çıkarılabilir jaklı mikrofonlu kulaklık varsa onların mikrofonuyla test yap.

Yani jak girişi neticesinde. Mantıken taktığında çalışması lazım ancak kulaklığın kendi yazılımı sistemi direk düz mantıkta çalıştırıyorsa zaten direk çalışır. Eğer ki kendi mikrofonunu bir şekilde algılıyorsa büyük ihtimalle çalışmaz. En iyi yöntem denemek. Bir arkadaşında vs. aynı şekil farklı marka vs. çıkarılabilir jaklı mikrofonlu kulaklık varsa onların mikrofonuyla test yap.
windows ses ayarlarındaki giriş kısmında gözüküyor mikrofon

Cok yüksek olasilikla calisir

peki bu hangi mikrofonlarla uyumlu hangileri ile değil anlamanın bi yolu varmı
Giris uyumlu ise uyumludur ki hepsi ayni zaten hocam nerdeyse. Profesyonellerin girisi farklidir sadece onlarin da kulkalikta isi olmaz. Giris uyumlu ise tak dene birsey olmaz

Giris uyumlu ise uyumludur ki hepsi ayni zaten hocam nerdeyse. Profesyonellerin girisi farklidir sadece onlarin da kulkalikta isi olmaz. Giris uyumlu ise tak dene birsey olmaz
ya benim de kulaklığın mikrofonu bozuldu amozondan yedek kulaklık mikrofonu aldım ama çalışmıyor
çözümü varmıdır sizce yazılımsal olduğunu zannediyorum

ya benim de kulaklığın mikrofonu bozuldu amozondan yedek kulaklık mikrofonu aldım ama çalışmıyor
çözümü varmıdır sizce yazılımsal olduğunu zannediyorum
Valla cok bilgim yok hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,806
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback
Geri