Bayramın ilk günü ne yediniz

sabah bi kavurmalı yumurta öğlen gibi dolmalardan biraz arakladım akşamada et olduğundan emin olmadığım döneri yedim

vay be ne güzel şeyler yemişsiniz ben pek bir şey yiyemedim :(

Islak kek, 3 bardak siyah kola, 4 tane haslanmis yumurta, aksama kavurmali pilav arti corba öglen 4 tane kek artı sarma artı çorba artı yarim ekmek arası kavurma artı 4 bardak çay aksam 6 bardak daha cay gece 11 de 2 tane nescafe arti sigara arti cig kofte
çok karışık yemişsin. miden bulanmadı mı?

Kahvaltı 3 yumurta 2 yk yulaf 2 yk yağsız lor peyniri 2 büyük dilim hindi füme üstüne dümenden eritilmiş kaşar yanına domates salatalık ceviz çay

Öğlen 1 tabak etli bulgur pilavı 1 kaseden biraz fazla et kavurma (biberli domatesli olandan) yanına salata yoğurt ayran

Akşam 2 tane duble köfteli hamburger icinde marul turşu domates ve baharat var sadece yanına ayran

Arada 1 ölçek creatine+5 yumurtaya 80 gram pirinç unu karıştırıp pişirdikten sonra çeyrek ölçek whey protein sosu kattım normalde 1 felan katıyordum ama ihtiyacımdan bile fazla protein ve kalori aldığım için sırf tat vermesi için he birde yanında 1 muz 3 çilek var yaklaşık 50 gram felanda kavrulmuş sarı leblebi diye bisey kesfettim 29 liraya 200 gram 100 gramında 20 gram protein 7 gram yağ 65 gram carb var mükemmel bisey

Kahvaltı 3 yumurta 2 yk yulaf 2 yk yağsız lor peyniri 2 büyük dilim hindi füme üstüne dümenden eritilmiş kaşar yanına domates salatalık ceviz çay

Öğlen 1 tabak etli bulgur pilavı 1 kaseden biraz fazla et kavurma (biberli domatesli olandan) yanına salata yoğurt ayran

Akşam 2 tane duble köfteli hamburger icinde marul turşu domates ve baharat var sadece yanına ayran

Arada 1 ölçek creatine+5 yumurtaya 80 gram pirinç unu karıştırıp pişirdikten sonra çeyrek ölçek whey protein sosu kattım normalde 1 felan katıyordum ama ihtiyacımdan bile fazla protein ve kalori aldığım için sırf tat vermesi için he birde yanında 1 muz 3 çilek var yaklaşık 50 gram felanda kavrulmuş sarı leblebi diye bisey kesfettim 29 liraya 200 gram 100 gramında 20 gram protein 7 gram yağ 65 gram carb var mükemmel bisey
hepisini de akılına yazdın he mi

Bayram namazı sonrası kahvaltı olarak kızarmış hellim fındık ezmesi küflü çeçil Arnavut ciğeri ve çay.

Bayram namazı, börek, yumurta, baklava, sarma, triliçe, tuzlu kek ve sonra büyük wc

Bu nasıl bir kuşak çatışması ya rabbi bir tarafta babaanne evinde dolma baklava yiyen büyükler bir tarafta bayram harçlığını çarşılarda sulayan gençler

sarma börek ve şekerpare gömdüm öğlen
akşam makarna yaptım yedim
sabahta pastırmalı yumurta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,085
Üyeler
186,292
Son üye
namiidonanım