bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,719
sabah bi kavurmalı yumurta öğlen gibi dolmalardan biraz arakladım akşamada et olduğundan emin olmadığım döneri yedim
Islak kek, 3 bardak siyah kola, 4 tane haslanmis yumurta, aksama kavurmali pilav arti corba öglen 4 tane kek artı sarma artı çorba artı yarim ekmek arası kavurma artı 4 bardak çay aksam 6 bardak daha cay gece 11 de 2 tane nescafe arti sigara arti cig koftene yewdiz bugun ben pizza yedim
çok karışık yemişsin. miden bulanmadı mı?Islak kek, 3 bardak siyah kola, 4 tane haslanmis yumurta, aksama kavurmali pilav arti corba öglen 4 tane kek artı sarma artı çorba artı yarim ekmek arası kavurma artı 4 bardak çay aksam 6 bardak daha cay gece 11 de 2 tane nescafe arti sigara arti cig kofte
hepisini de akılına yazdın he miKahvaltı 3 yumurta 2 yk yulaf 2 yk yağsız lor peyniri 2 büyük dilim hindi füme üstüne dümenden eritilmiş kaşar yanına domates salatalık ceviz çay
Öğlen 1 tabak etli bulgur pilavı 1 kaseden biraz fazla et kavurma (biberli domatesli olandan) yanına salata yoğurt ayran
Akşam 2 tane duble köfteli hamburger icinde marul turşu domates ve baharat var sadece yanına ayran
Arada 1 ölçek creatine+5 yumurtaya 80 gram pirinç unu karıştırıp pişirdikten sonra çeyrek ölçek whey protein sosu kattım normalde 1 felan katıyordum ama ihtiyacımdan bile fazla protein ve kalori aldığım için sırf tat vermesi için he birde yanında 1 muz 3 çilek var yaklaşık 50 gram felanda kavrulmuş sarı leblebi diye bisey kesfettim 29 liraya 200 gram 100 gramında 20 gram protein 7 gram yağ 65 gram carb var mükemmel bisey