Neler Yeni

Bayramın ilk günü ne yediniz

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Alperen Yılmaz
sabah bi kavurmalı yumurta öğlen gibi dolmalardan biraz arakladım akşamada et olduğundan emin olmadığım döneri yedim

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
vay be ne güzel şeyler yemişsiniz ben pek bir şey yiyemedim :(

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Islak kek, 3 bardak siyah kola, 4 tane haslanmis yumurta, aksama kavurmali pilav arti corba öglen 4 tane kek artı sarma artı çorba artı yarim ekmek arası kavurma artı 4 bardak çay aksam 6 bardak daha cay gece 11 de 2 tane nescafe arti sigara arti cig kofte
çok karışık yemişsin. miden bulanmadı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
988
İsim
Talha Açıkgöz
Kahvaltı 3 yumurta 2 yk yulaf 2 yk yağsız lor peyniri 2 büyük dilim hindi füme üstüne dümenden eritilmiş kaşar yanına domates salatalık ceviz çay

Öğlen 1 tabak etli bulgur pilavı 1 kaseden biraz fazla et kavurma (biberli domatesli olandan) yanına salata yoğurt ayran

Akşam 2 tane duble köfteli hamburger icinde marul turşu domates ve baharat var sadece yanına ayran

Arada 1 ölçek creatine+5 yumurtaya 80 gram pirinç unu karıştırıp pişirdikten sonra çeyrek ölçek whey protein sosu kattım normalde 1 felan katıyordum ama ihtiyacımdan bile fazla protein ve kalori aldığım için sırf tat vermesi için he birde yanında 1 muz 3 çilek var yaklaşık 50 gram felanda kavrulmuş sarı leblebi diye bisey kesfettim 29 liraya 200 gram 100 gramında 20 gram protein 7 gram yağ 65 gram carb var mükemmel bisey

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Kahvaltı 3 yumurta 2 yk yulaf 2 yk yağsız lor peyniri 2 büyük dilim hindi füme üstüne dümenden eritilmiş kaşar yanına domates salatalık ceviz çay

Öğlen 1 tabak etli bulgur pilavı 1 kaseden biraz fazla et kavurma (biberli domatesli olandan) yanına salata yoğurt ayran

Akşam 2 tane duble köfteli hamburger icinde marul turşu domates ve baharat var sadece yanına ayran

Arada 1 ölçek creatine+5 yumurtaya 80 gram pirinç unu karıştırıp pişirdikten sonra çeyrek ölçek whey protein sosu kattım normalde 1 felan katıyordum ama ihtiyacımdan bile fazla protein ve kalori aldığım için sırf tat vermesi için he birde yanında 1 muz 3 çilek var yaklaşık 50 gram felanda kavrulmuş sarı leblebi diye bisey kesfettim 29 liraya 200 gram 100 gramında 20 gram protein 7 gram yağ 65 gram carb var mükemmel bisey
hepisini de akılına yazdın he mi

turkey404

80+
Bayram namazı sonrası kahvaltı olarak kızarmış hellim fındık ezmesi küflü çeçil Arnavut ciğeri ve çay.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Ege
Bayram namazı, börek, yumurta, baklava, sarma, triliçe, tuzlu kek ve sonra büyük wc

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Ahmet
Bu nasıl bir kuşak çatışması ya rabbi bir tarafta babaanne evinde dolma baklava yiyen büyükler bir tarafta bayram harçlığını çarşılarda sulayan gençler

Top Bottom