- Reaksiyon skoru
- 310
Nvidia alsak ateş pahası olmuş yüksek vramlar,amd desek yazılım sorunları var deniliyor neyse konu tam olarak bu değil 8gb vram yeterli mi?
2k için zor yeter.Nvidia alsak ateş pahası olmuş yüksek vramlar,amd desek yazılım sorunları var deniliyor neyse konu tam olarak bu değil 8gb vram yeterli mi?
AMD nin hangi serisinden bahsediyorsunuz yazılım olarak 6000 ise pek sıkıntısı yok 8gb v ram de pek yeterli değil (günümüz şartlarında)Nvidia alsak ateş pahası olmuş yüksek vramlar,amd desek yazılım sorunları var deniliyor neyse konu tam olarak bu değil 8gb vram yeterli mi?
2k için zor yeter.
Fiyatına göre düşünülürse yeter.
1080p içinAMD nin hangi serisinden bahsediyorsunuz yazılım olarak 6000 ise pek sıkıntısı yok 8gb v ram de pek yeterli değil (günümüz şartlarında)
Yeterli olur bazı çıkıntılık yapan oyunlar var ama yine de üzmez1080p için
FHD için yeterli olacaktır. 8 GB VRAM bulunan kart da gücüne göre düşünülürse FHD kartı olur güncel olarak, QHD yerine de kötü olmaz FHD.1080p için
yeter fazlasına gerek yok1080p için
forum.donanimarsivi.com
İyi de hocam a oyunu 1080p de 11gb vram kullanıyor demişsiniz. E onu verdiğiniz için öyle kullanıyor. 24 gb vrami olan kart takarsan daha fazla kullanacak. 8 gb takarsan ona göre kullanacak.Öneri - 1080p oynamak için 12 GB VRAM gerekmesi
Birçok video inceledim ve kendim de oynuyorum. Hepsini buraya sığdıramam o yüzden birkaç tane koyacağım. Size tavsiyem özellikle bütçesi iyi olanlar en az 12 GB ekran kartı alsın. Bütçesi daha iyi olanlar 16 GB alsın. Yani 12 GB 4070 Super yerine RX 7800 XT gibi kartları tavsiye ederim. Warzone...forum.donanimarsivi.com
Kısmen doğru ama oyunun optimizasyonu önemliİyi de hocam a oyunu 1080p de 11gb vram kullanıyor demişsiniz. E onu verdiğiniz için öyle kullanıyor. 24 gb vrami olan kart takarsan daha fazla kullanacak. 8 gb takarsan ona göre kullanacak.
Böyle değil mi durum? Bilmediğim için soruyorum
Bana 2k da gayet yetiyor.Nvidia alsak ateş pahası olmuş yüksek vramlar,amd desek yazılım sorunları var deniliyor neyse konu tam olarak bu değil 8gb vram yeterli mi?