Çözüldü✓ RX 9060 xt 16 mı RTX 5060 8gb mı

8gb 5060 da Nvidia yapay zekası çalışıyor mu 😀
Arkadaşlar amd 9 serisi ile birlikte bi yapay zekasını mı ne yayınlamış veya desteğini getirmiş normalde Linux destekli yazılımmış ama windows için ayarlanıyor veya ayarlandı tam net bakamadım bende 5060 16Gb yerine Rx 9060 nitro çektim 4K fiyat farkı var bence az bi fark değil be karta aşık oldum olum acayip tasarımı var lan vallahi beyaz sisteme kahvemiş kart takmaya ikna etti beni tasarımı 😋

Arkadaşlar amd 9 serisi ile birlikte bi yapay zekasını mı ne yayınlamış veya desteğini getirmiş normalde Linux destekli yazılımmış ama windows için ayarlanıyor veya ayarlandı tam net bakamadım bende 5060 16Gb yerine Rx 9060 nitro çektim 4K fiyat farkı var bence az bi fark değil be karta aşık oldum olum acayip tasarımı var lan vallahi beyaz sisteme kahvemiş kart takmaya ikna etti beni tasarımı 😋
Hayırlı olsun hocam AMD tercih etmekle doğru seçim yaptınız. 5060ti 16gb da olabilirdi ama 9060xt daha pahalı sanırım. Takip etmiyorum fiyatları

her iki kartta benzer fps değerleri veriyor ben 5060 alırdım
4 bin vermeye için gitmedi hocam ya ve Hepsiburada dan 1000 tl lik indirim geliyordu ama 5060 da değil tek 9060 içindi ona nasıp oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam AMD tercih etmekle doğru seçim yaptınız. 5060ti 16gb da olabilirdi ama 9060xt daha pahalı sanırım. Takip etmiyorum fiyatları
5060 3-4 k daha pahalı hocam and bin kart tasarımları alt segment için de güzel valla nvidia orta üst kartların tasarımına önem veriyor gibime geldi

Arkadaşlar öyle son çıkan oyunları oynama şeyim yok fav oyunum cs onun dışında hikayeki oyunları orta-yüksek ayarlarda da oynarım sorum değil asıl isteğim YouTube kick kodlama yazılım oyun geliştiriciliği gibisinden ek gelir kazanacağım işler kovalamak bu yolda 8gb vram uygulamalarda bana yeter mi render veya yayın yaparken oyun geliştirirken yoksa Rx i mi alayım

Rx 16Gb 19k
Rtx 8gb 14.5 k
9060xt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,052
Üyeler
186,289
Son üye
SANTANDER