26.566 Tl ye ekran karti haric bu sistem nasil?

her parca hangisi hocam teker teker soyleyin bana alternatif sunarsaniz degistirebilirim.

kasa-psu

ssd

işlemci

Ram 2x

sogutucu

anakart

TOPLAM TUTAR: 24.843,85

Son düzenleme:

kasa-psu

ssd

işlemci

Ram 2x

sogutucu

anakart

Ne gerek var bu anakarta söyler misin ?

dostum düzgün b650 anakart fiyatına direk b850 anakart alınıyor zaten güncel ürünü almak var iken niye eski ürün alınasın üstüne bütçesinide rahatça kurtarıyor

ben de onu diyecektim hocam agziniza saglik.
Kasayi 2k lik bir sey alirsam (dk431 gibi) islemyici 9600x yapabiliyorum.
boyle daha iyi olur mu?

kasa-psu

ssd

işlemci

Ram 2x

sogutucu

anakart

TOPLAM TUTAR: 24.843,85
Ram ve işlemci arttırılmalı bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de onu diyecektim hocam agziniza saglik.
Kasayi 2k lik bir sey alirsam (dk431 gibi) islemyici 9600x yapabiliyorum. (arada 683tl falan oynuyor)
boyle daha iyi olur mu?
7400F'ten çok daha iyidir.

Ekran kartini Intel Arc B580 aldim.

Diger parcalar olarak fotograftakiler var, sizce nasil?

kasanin fiyati normalde 2k falandi 4k ya cikmis. baska bir alternatif onerebileceginiz var mi?

ramler 2 tane olacak.

(her sey 0 olmak zorunda)

Hocam şu kasa çok güzel bir bakın derim

Hocam şu kasa çok güzel bir bakın derim
Bu daha iyi. Egzoz fan takılınca aynı fiyat olur.

Ram ve işlemci arttırılmalı bence.

7400F'ten çok daha iyidir.
O anakart serisi prime serisi kronik sorunlu seri asus revizyona gitti asus ürün alınıcak ise revizyonlu hatasız model bakılmalı

revizyonlu model romen rakamı ise 2 ile belirtilmiştir
simdi biraz baktim ben.
1743627990677.png

soldaki 9600x li olan (ddr5 2) ekran karti ve psu dahil olunca fiyat 38.080 yapiyor (ekran karti intel arc b580, psu ise FPS VITA BD 750W)
sagdaki 7500f li olan (ddr5) ekran karti ve psu dahil olunca fiyat 35.400 yapiyor
(ikisinde de gigabyte b650m var, kasa olarak dk431. geri kalan ram, ssd, sogutucu falan ayni)

Son düzenleme:
simdi biraz baktim ben.Alıntıyı görüntüle

soldaki 9600x li olan (ddr5 2) ekran karti ve psu dahil olunca fiyat 38.080 yapiyor
sagdaki 7500f li olan (ddr5) ekran karti ve psu dahil olunca fiyat 35.400 yapiyor
(ikisinde de gigabyte b650m var, kasa olarak dk431. geri kalan ram ssd falan ayni)
Aradaki farka değmez 9600x ve 7500f arasında az fark var ben 7500f alıp geçerdim. Ayrıca zoko amiral DK431 kadar kötü görünen kasa görmedim ben almazdım biraz şık olsun isterim.

simdi biraz baktim ben.Alıntıyı görüntüle

soldaki 9600x li olan (ddr5 2) ekran karti ve psu dahil olunca fiyat 38.080 yapiyor
(ikisinde de gigabyte b650m var, kasa olarak dk431. geri kalan ram ssd falan ayni)

dostum benim topladıgım parçalar 24.800 tutuyor

bütçenden kalanı işlemciye verip ryzen 7600 e çıkabilirsinz

2 tane almayi planliyorum hocam tesekkur ederim :)

hocam bu fiyati gorunce aklima direkt zoko geldi, sira sira aldigim icin belki sira kasaya gelene kadar duser fiyati eski haline.

Olmadi dediginiz gibi DK431 alicam
hocam dk431 de okey bence bu ayrı satılan kontrolcülerden alın ucuza tüm fanları ona bağlayın işlemci soğutucusnuda bağlayın mis gibi kullanırsınız

Geri