Neler Yeni

Wordpress altyapılı siteye erişim sorunu

mustafa08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mustafa
Wordpress ile yapılmış bir site var. Yapan arkadaş kayıp. Kullanıcı adı, şifre, eposta bilgileri de onunla birlikte kayıp. Bu siteye yeniden erişebilmemiz mümkün müdür?

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Grant
wp-admin'den mi giriş yapılamıyor ?

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Grant
Hocam hosting üzerinden artık hangi panelse database içine girme imkanınız varsa ordan görürüsünüz hesapları ya mevcut hesabın şifresini değişin ya da yeni bir kayıt oluşturup şifre ekleyin ama bu şifre aynı diğerleri gibi şifrelenmiş olmalı bu şekilde erişebilmelisiniz.

mustafa08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam hosting üzerinden artık hangi panelse database içine girme imkanınız varsa ordan görürüsünüz hesapları ya mevcut hesabın şifresini değişin ya da yeni bir kayıt oluşturup şifre ekleyin ama bu şifre aynı diğerleri gibi şifrelenmiş olmalı bu şekilde erişebilmelisiniz.
Maalesef öyle bir imkanımız da yok. Dediğim gibi siteyi yapan arkadaşa ulaşamadığımız için sadece sitenin url sini biliyorum bir de wordpress ile yapıldığını. Sitenin hangi mail kullanılarak açıldığını öğrenme imkanımız var mıdır ya da wordpress in destek gibi bir şeyi siteye erişimi kaybettiğimizi söyleyip geri alabileceğimiz?

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Grant
Maalesef öyle bir imkanımız da yok. Dediğim gibi siteyi yapan arkadaşa ulaşamadığımız için sadece sitenin url sini biliyorum bir de wordpress ile yapıldığını. Sitenin hangi mail kullanılarak açıldığını öğrenme imkanımız var mıdır ya da wordpress in destek gibi bir şeyi siteye erişimi kaybettiğimizi söyleyip geri alabileceğimiz?
Sanmıyorum ancak dediğim yöntem olursa bir şansınız var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,125
Üyeler
172,612
Son üye
Rasna62
Top Bottom