Erzurumda düşük ping veren ev interneti

Reaksiyon skoru
46
Ev interneti lazım şuanlik Turkcell Superonline düşünüyorum evin Superonline desteği yok ama sıkıntı olurmu yada Vodafone nasıl doğuda olduğumuz için ping değerleri yüksek ve olabildiğince az olmasını istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiber desteği yok özür dilerim yanı yok diye biliyorum orya yanlış yazmışım kusura bakmayın

Ev interneti lazım şuanlik Turkcell Superonline düşünüyorum evin Superonline desteği yok ama sıkıntı olurmu yada Vodafone nasıl doğuda olduğumuz için ping değerleri yüksek ve olabildiğince az olmasını istiyorum

Fiber desteği yok özür dilerim yanı yok diye biliyorum orya yanlış yazmışım kusura bakmayın
Turknetin gösterdiğine göre evin en fazla 62megabit desteği var

Turknetin gösterdiğine göre evin en fazla 62megabit desteği var
Türknet olur. En azından birkaç peering var. Ping konusunda da okay diyebiliriz ama böyle taşra şehirlerde Türk Telekom daha iyi bir seçenek olabilir.

Türknet olur. En azından birkaç peering var. Ping konusunda da okay diyebiliriz ama böyle taşra şehirlerde Türk Telekom daha iyi bir seçenek olabilir.
Normalde türk Telekom yaptiracaktım zatende fiyatları çok yüksek aylık 700 TL ödemek istemiyorum açıkçası yineds teşekkür ederim

Bende oltudayım kanka tt var oyun oynamıyorum wifide takılıyorum ara ara ping yüksrliyor mobil oyunlarda ama onun dışında çok aıkıntı yok bide tabi taahhüt biriyor son ay onun için sanırım bu ping çünkü 2 yıldır yoktu son bi kaç aydır internet iyi değil

Normalde türk Telekom yaptiracaktım zatende fiyatları çok yüksek aylık 700 TL ödemek istemiyorum açıkçası yineds teşekkür ederim
Aynı altyapıdaysa Türknet al geç hocam olmadı ay sonu memnun olmazsan değişim emri verirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri