Çözüldü✓ Kendi çapımda dizdiğim sistem iyi mi?

Nvidia şart ise 3060TI veya 3070 bak dostum.

AMD de olabilirse 6700XT, 6750XT, RX6800, RX6800XT bunları alabilirsin.

Tabi 2.elden bahsediyorum. Sıfır için öneride bulunamam çünkü fiyatları çok yüksek haddinden fazla.

Aynen öyle, sağlam ve kaliteli olsun, gerekirse geç olsun.
anladım dostum teşekkürler yardımın için<3

https://pckolik.com.tr/tavsiye-sist...eforce-rtx-4060ti-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd

hiç uğraşma bence bu 2 sistemin fiyatı çok iyi
intel istemiyorum amd sisteme bakınca özelleştirince daha pahalıya denk geldi 36800 toplama hazır olarak ordan ayarlayınca 37k
1743764382178.png
750w istiyorum çünkü ekran kartını ilerde yükselticem o yüzden anakartında iyi bir şey olması lazım sonuç böyle ve 1st playerin psu su ne kadar iyidir kasası ne kadar iyidir hiç bir fikrim yok benim tarafımda bilindik corsair psu ve bilindik bi kasa var uzun ömür ve sağlamlık açısından topladığımın daha iyi olduğunu düşünüyorum

intel istemiyorum amd sisteme bakınca özelleştirince daha pahalıya denk geldi 36800 toplama hazır olarak ordan ayarlayınca 37k Alıntıyı görüntüle750w istiyorum çünkü ekran kartını ilerde yükselticem o yüzden anakartında iyi bir şey olması lazım sonuç böyle ve 1st playerin psu su ne kadar iyidir kasası ne kadar iyidir hiç bir fikrim yok benim tarafımda bilindik corsair psu ve bilindik bi kasa var uzun ömür ve sağlamlık açısından topladığımın daha iyi olduğunu düşünüyorum
hocam ekran kartını 2. el alabilirsiniz çevrenizde sağlam bir kart varsa alınabilir

intel istemiyorum amd sisteme bakınca özelleştirince daha pahalıya denk geldi 36800 toplama hazır olarak ordan ayarlayınca 37k Alıntıyı görüntüle750w istiyorum çünkü ekran kartını ilerde yükselticem o yüzden anakartında iyi bir şey olması lazım sonuç böyle ve 1st playerin psu su ne kadar iyidir kasası ne kadar iyidir hiç bir fikrim yok benim tarafımda bilindik corsair psu ve bilindik bi kasa var uzun ömür ve sağlamlık açısından topladığımın daha iyi olduğunu düşünüyorum
Hocam ztn sistemde fsp 650w var 750w a geçince ekstra 2k tl alıyor özelleştirince pahalıya denk gelmiş

hangisi sizce daha mantıklı o hazır sistemde sitenin kendi fsp kasası yeterli olur mu ilerde ekran kartı yükseltmesi olursa 4070- 4070 super gibi

hangisi sizce daha mantıklı o hazır sistemde sitenin kendi fsp kasası yeterli olur mu ilerde ekran kartı yükseltmesi olursa 4070- 4070 super gibi
benim söylediğim daha mantıklı hem amd sistem istiyorsun madem üzerinde oynama ile sıfır ürün 2 elden iyidir :D

benim söylediğim daha mantıklı hem amd sistem istiyorsun madem üzerinde oynama ile sıfır ürün 2 elden iyidir :D
2. el alacağım ekran kartı sadece 1 ay kullanılmış 12500tlye asus dual 4060 white ekran kartı garanti kutu faturası var aldıktan sonra satacağım zaman sıkıntı da çekmem hem ya bunu alacağım yada 2. el tarafında amd veya 3070ti gibi seçeneklerde var 4060ın piyasası hızlı diye onu alırım yüksek ihtimal

2. el alacağım ekran kartı sadece 1 ay kullanılmış 12500tlye asus dual 4060 white ekran kartı garanti kutu faturası var aldıktan sonra satacağım zaman sıkıntı da çekmem hem ya bunu alacağım yada 2. el tarafında amd veya 3070ti gibi seçeneklerde var 4060ın piyasası hızlı diye onu alırım yüksek ihtimal
2.el 4060'a büyük konusmiyim ama dövseler 12500 tl vermem onun yerine mis gibi 6800xt-3070 ti alırım.

2.el 4060'a büyük konusmiyim ama dövseler 12500 tl vermem onun yerine mis gibi 6800xt-3070 ti alırım.
niye öyle dediniz hocam dedikleriniz evet 4060dan daha iyi kartlar ama sıfır gibi daha ucuz fiyata alınmaz mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,756
Üyeler
174,778
Son üye
burakkuscu
Geri