LOGİTECH G PRO X2 SUPERLIGHT GÜMRÜK SORUNU!

shn4

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba,
G PRO X2 SUPERLIGHT ürünümde bir sorun çıkmıştı logitechle iletişime geçtim ürünün yenisini göndericeklerini söylediler hollandadan gönderdiler ancak gümrüğe takıldı.UPS'ten bir mesaj aldım,gümrüğe takıldığına dair,ancak burdan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.Hangi adımları izlemeliyim işin sonunda bir ücret ödeyecekmiyim ödeyeceksem ne kadar ödüyeceğim?

UPS ile iletişime geç garanti kapsamında değişim olduğunu kanıtlayan belgeler vs isterlerse onları verirsin ücretsiz alabilmen gerekiyor.

UPS ile iletişime geç garanti kapsamında değişim olduğunu kanıtlayan belgeler vs isterlerse onları verirsin ücretsiz alabilmen gerekiyor.
İletişime geçtim ama beni sürekli gümrük müşaviri ile çözmem gerektiğine ikna etmeye çalışıyorlar.

Logitech türkiyeye ulaşmaya çalış bide

Logitech türkiyeye ulaşmaya çalış bide
Onlarlada görüşme yaptım,canlı destek aracılığı ile ancak onlarda iş bizden çıktıya getiriyor,gerisini ups firması ile halletmem gerektiğini söylüyorlar.

Onlarlada görüşme yaptım,canlı destek aracılığı ile ancak onlarda iş bizden çıktıya getiriyor,gerisini ups firması ile halletmem gerektiğini söylüyorlar.
Temu bile böyle bir durumda işi kendi hallediyor Logitech nasıl yapmıyor? Bence sürekli baskı yap eğer bir ücret ödenecek de ödemek zorundalar

Temu bile böyle bir durumda işi kendi hallediyor Logitech nasıl yapmıyor? Bence sürekli baskı yap eğer bir ücret ödenecek de ödemek zorundalar
Dediğim gibi logitech bu saatten sonra ups ile iletişime geçmeniz lazım diyor.

Dediğim gibi logitech bu saatten sonra ups ile iletişime geçmeniz lazım diyor.
Evet Türkiye ile alakalı durum. Ürünü almak istiyorsan 2500TL falan gibi bi ücret çıkacak karşına. Yapacak tek şey ya yurt dışından bir arkadaşına istemek ya da o vergiyi ödemek. Gümrük garanti değişimini vs kabul etmiyor. Ürün değeri faturada 36euro gozukuyor.

Evet Türkiye ile alakalı durum. Ürünü almak istiyorsan 2500TL falan gibi bi ücret çıkacak karşına. Yapacak tek şey ya yurt dışından bir arkadaşına istemek ya da o vergiyi ödemek. Gümrük garanti değişimini vs kabul etmiyor. Ürün değeri faturada 36euro gozukuyor.
Ürün yurtdışında değil ki,Türkiye'de İstanbul'da

Ürün yurtdışında değil ki,Türkiye'de İstanbul'da
Tamam işte iade edilmesini talep et(umarım kargo ücreti çıkarmazlar) sonra yurtdışından bir arkadaşına yollat adresini verip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,910
Üyeler
201,346
Son üye
kılıçsızşövalye310
Geri