Çözüldü✓ Internet download manager (idm) youtube videosunda gözükmüyor

wruno

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
96
herhangi bir indirme yapıldıgında algılıyor onlarda problem yok, fakat youtube videolarında normalde sag ustte cıkan indirme butonu çıkmıyor. sildim yükledim güncellemeye baktım . türkçe/yabancı 8-10 videoya baktım hiçbiri çözmedi. crack vs degil satın aldım. varmı bir öneriniz?

Sitesinden veya tarayıcı magazadan eklenti uzantısı indirdin mi?
Yada uzantılarda açık mı? vs..

herhangi bir indirme yapıldıgında algılıyor onlarda problem yok, fakat youtube videolarında normalde sag ustte cıkan indirme butonu çıkmıyor. sildim yükledim güncellemeye baktım . türkçe/yabancı 8-10 videoya baktım hiçbiri çözmedi. crack vs degil satın aldım. varmı bir öneriniz?
sürüm numarası kaç. Sürüm güncellemen gerekebilir. Çübkü idman bir üçkağıtçılık yapmış ve artık güncel olmayan sürümden youtube indirmeyi kaldırıyor. Sürüm 26 benim şuan daha düne kadar indirme yapılıyordu şuan yok sürüm 32 var onda sorunsuz çalışıyor.

Sitesinden veya tarayıcı magazadan eklenti uzantısı indirdin mi?
Yada uzantılarda açık mı? vs..
evet hocam
İdm ve tarayıcıyı güncellemesi varsa yapıp deneyin.
google güncelleme vardı yaptım fakat düzelmedi
sürüm numarası kaç. Sürüm güncellemen gerekebilir. Çübkü idman bir üçkağıtçılık yapmış ve artık güncel olmayan sürümden youtube indirmeyi kaldırıyor. Sürüm 26 benim şuan daha düne kadar indirme yapılıyordu şuan yok sürüm 32 var onda sorunsuz çalışıyor.
6.42 yazıyor hocam, güncelleye basınca zaten güncel diyordu

Son düzenleme:
Geçenlerde bende de çıkmıyordu, baktım güncelleme varmış güncellendim düzeldi, tarayıcınızda ki eklentiyi kaldırıp yeniden kurun denemediyseniz

2 gun once yeni guncelleme gelmis onu yapınca duzeldi, tesekkur ederim ilgilenenlere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri