M2 SSD Hangisi Alınır

Uğur Altun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
364
Örnek olarak Pckolik sitesinden aldım. Sadece marka ve performans açısından alınabilecek SSD soruyorum. Farklı marka önermeyin, attıklarım arasından soruyorum.

Bunların hiçbiri en iyisi NV3 tür büyük ihtimalle aralarındaki. Bütçe aşar kc3000 veya renegade al derdim. WD SN580 veya NV3 alabilirsin

Saf performans ve bütçe sorunu yoksa Corsair

Fiyat performans olarak Kingston...

Hocam neyi kotu bu fiyatlardaki en saf gücü olan ssd
qlc nand kullanıyor ve bilinen yazma garantisi düşük bir renegade ölene kadar 3 tane mp 600 core xt öldürürsün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben olsam sn580 tercihim olurdu aralarında

Windows kurulacak, ana disk olacaksa Exceria G2. Depolama amaçlı kullanılacaksa Spatium M450.

Windows kurulacak, ana disk olacaksa Exceria G2. Depolama amaçlı kullanılacaksa Spatium M450.
Çok yavaş g2 bende kullaniyorum uyari yiyeceğim tezek gibi ssd bana göre zorunluluktan ve maddi açıdan çok kısıtli olduğum icin almistim yoksa almazdim güzel bir zamanda değiştiririm

bütçen varsa dramli olanı tercih edin dram listesini buraya ekliyorum kendiniz analiz edip bakabilirsin

Çok yavaş g2 bende kullaniyorum uyari yiyeceğim tezek gibi ssd bana göre zorunluluktan ve maddi açıdan çok kısıtli olduğum icin almistim yoksa almazdim güzel bir zamanda değiştiririm

bütçen varsa dramli olanı tercih edin dram listesini buraya ekliyorum kendiniz analiz edip bakabilirsin

DRAM lı modeli tercih etsin derken ,g2 den mi bahsediyodun sn580 ikisinden de daha iyi g2 den de ,spatium 450 den de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,768
Üyeler
174,780
Son üye
playstation 1
Geri