🛑Yurt Dışı Alışveriş Devri Kapandı❌

temuda buna benzer ürünler var TR de temsilcilik açmaya en yakın firma o 1 haftaya hadi en geç 2 haftaya çözer
yok şunu anlatmak istedim. Amazon'da Amazon göndericili ama farklı satıcı olan ürünler bile gelemiyormuş çünkü satıcının da Amazon olması gerekiyormuş.

Yani bu mantıkla Temu gönderse bile gelemiyor sanırsam hiçbir ürün.

Arkadaş Delux mouse almayı deniyor ve aldığı hata bu.

Arada amazonun kendi servisi üzerinden geçen tüm ürünler sipariş verilebiliyor. Gümrükte görev yapan arkadaşla konuştuğumda Amazon ve Aliexpress'in Türkiyede aracı hizmeti bulunduğu için bu şirketlerden şimdilik siparişlerin verilebileceğini fakat temudan siparişlerin verilemeyeceğini söyledi. Bu arada Aliexpress'in baya zamandır türkiye temsilciliği varmış. Toplu alım ve satımlarda yönlendirme sağlayan bir hizmetide mevcutmuş. Muhtemelen bu hizmet üzerinden devam edecek. +90 850 955 24 80 numarasını verdi. Bu numara üzerinden aliexpress için hizmet desteğini toplu alım satımları iade süreçlerini takip edebilirmişiz. Bugün bir sipariş daha verdim Aliexpress üzerinden. Umarım dedikleri doğru çıkarda bir yere takılmaz.

Kapanacağını sanmam, atarlar bir temsilci, olur biter.

Arada amazonun kendi servisi üzerinden geçen tüm ürünler sipariş verilebiliyor. Gümrükte görev yapan arkadaşla konuştuğumda Amazon ve Aliexpress'in Türkiyede aracı hizmeti bulunduğu için bu şirketlerden şimdilik siparişlerin verilebileceğini fakat temudan siparişlerin verilemeyeceğini söyledi. Bu arada Aliexpress'in baya zamandır türkiye temsilciliği varmış. Toplu alım ve satımlarda yönlendirme sağlayan bir hizmetide mevcutmuş. Muhtemelen bu hizmet üzerinden devam edecek. +90 850 955 24 80 numarasını verdi. Bu numara üzerinden aliexpress için hizmet desteğini toplu alım satımları iade süreçlerini takip edebilirmişiz. Bugün bir sipariş daha verdim Aliexpress üzerinden. Umarım dedikleri doğru çıkarda bir yere takılmaz.
Temu ürünlerinde sorun yok ama şuan belki açmak istediklerini bildirmişlerdir

Görsel her şeyi anlatmaktadır.

5bb7995f92cb28d762a15291d547c8b1.jpeg

E devam o zaman, bilerek mi 1 nisanda sipariş verdiniz 😅
Bu görsel bana ait değil. Benim 1 Nisan sonrası 3-4 tane sipariş var daha gümrüğe gelmedi. Ama 1 Nisan sonrası sipariş verenler gümrükten problemsiz geçiş yaptı.

Bu görsel bana ait değil. Benim 1 Nisan sonrası 3-4 tane sipariş var daha gümrüğe gelmedi. Ama 1 Nisan sonrası sipariş verenler gümrükten problemsiz geçiş yaptı.
2 adet ayrı ayrı sipariş verdim, biri 30 martta diğeri 1 nisanda ikisi de şuan gümrükleme tamamlandı(dün tamamlanmıştı ss de ki görüntüyle saatler yakın)ibaresi var bekliyoruz bakalım

Şimdi bu Temu'dan siparişler gelmiyorsa neden kapanmıyor hala sipariş ediliyor? Bilmeyenler napacak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,038
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri