Neler Yeni

🛑Yurt Dışı Alışveriş Devri Kapandı❌

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Lan eomakerdan ürün almıştım nolcak şimdi kargoya geçen gün verilmişti
Benimkiler uçaktan indi bu yasa çıktı:D bırakacak değiller ya parasını verdin o kadar ürünler gelir başka sipariş edemezsin eğer böyle bir şey varsa.

Aykut D.

80+ Gold
Şimdi benjm 1 hafta önce sipariş verdiğim ama daha yeni yola çikacak olan yurtdışı ürünüm ne olacak (Amazon, Temu, Aliexpress değil. Temsilcilik falan bilmiyorlar.)? Gümrükten geçecek mi?
Geçer muhtemelen

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Son düzenleme:

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Erdem
Screenshot_2025-04-01-00-32-14-226_com.instagram.android-edit.jpg

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Ahmet Taşlıova
Shenzen Audio. Yun Express ile geliyor.
Hocam verdiğiniz sipariş için bir sorun olmaz gümrükten geçer teslim yapılır fakat ilgili yerden tekrar yeni sipariş olusturmamanizi öneririm zira dediğiniz gibi adı geçen e ticaret platformunun TR de temsilcilik açacağını şahsen düşünmüyorum ben de..

B0LLD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre
Bence Recep Baltaş'ın söylediği gibi Türkiye'de temsilcilik açılması istenilse dahi önüne mali olarak ciddi zorluklar çıkartılır. TR pazarının buna değip değmeyeceğini ise TEMU değerlendip ona göre aksiyon alır ama TEMU'nun TR pazar payının büyük olduğunu düşünmüyorum, sıradan çinko karbon vatandaş hepsiburada, amazon yada trendyol dışına çok çıkmıyor. Benimde AULA F75 hayalleri çöp oldu böylelikle.

MustafaaY

80+ Bronze

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Baran Kut
Konuyla biraz alakasız ama şunu almayı düşünüyordum.

Amazon üzerinden arkadaşlar Delux mouse u almayı denemiş ve ona bile bu ürün gönderilemez demişler, bu ürün de gelmez herhalde değil mi? Denesem mi şansımı?

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Tuğra
Birdaha ampul yandaşı bir şey almayacam bunlar bu dilden anlıyor boykot lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan utangaç ampuller dilinizmi kesildi olm adamı savunacak biryer kalmadı hadi savunun lan adam siz savundukca daha beterini yapiyor.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
996
İsim
Musa Topçu
Konuyla biraz alakasız ama şunu almayı düşünüyordum.

Amazon üzerinden arkadaşlar Delux mouse u almayı denemiş ve ona bile bu ürün gönderilemez demişler, bu ürün de gelmez herhalde değil mi? Denesem mi şansımı?
temuda buna benzer ürünler var TR de temsilcilik açmaya en yakın firma o 1 haftaya hadi en geç 2 haftaya çözer

Mithril

80+ Silver
Bence Recep Baltaş'ın söylediği gibi Türkiye'de temsilcilik açılması istenilse dahi önüne mali olarak ciddi zorluklar çıkartılır. TR pazarının buna değip değmeyeceğini ise TEMU değerlendip ona göre aksiyon alır ama TEMU'nun TR pazar payının büyük olduğunu düşünmüyorum, sıradan çinko karbon vatandaş hepsiburada, amazon yada trendyol dışına çok çıkmıyor. Benimde AULA F75 hayalleri çöp oldu böylelikle.
Öyle demeyin hocam temunun pazar payı sandığınızdan çok daha yüksek. Şehrimdeki mng kargoya hiç temudan kargo geliyormu diye sorunca kargoların neredeyse yarısı temu demişti gerisini siz anlayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,060
Üyeler
171,506
Son üye
Süleymanm
Top Bottom