TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Az önce garip bir durum yaşadım 😂. İadelerle aldığım 950 tl gibi bi kredim zaten vardı. Son siparişim ikiye bölünmüştü ve ikinci paketim 6 gündür kargolanmamisti. Şimdi ise kargo kısıtlamaları sebepli gönderemiyoruz dedi Temu. Ve hesabımda 3 k kredi gördüm 😂. Hem o siparişe ödediğim 245 tl kartıma iade edilmiş. Hem yeni kampanyadan gelecek 1000 TL gelmiş. (Temu tarafından İptal edilmesine rağmen kampanya tamamlanmış) hemde o ürünümden kredi iadem gelmiş. Şimdi 6x5 30 dan 5 siparişi bedavadan verme zamanı 🤣

Ekler

• Screenshot_2025-04-08-18-19-27-497_com.einnovation.temu.png
    Screenshot_2025-04-08-18-19-27-497_com.einnovation.temu.png
    21.1 KB · Hit: 63
Az önce garip bir durum yaşadım 😂. İadelerle aldığım 950 tl gibi bi kredim zaten vardı. Son siparişim ikiye bölünmüştü ve ikinci paketim 6 gündür kargolanmamisti. Şimdi ise kargo kısıtlamaları sebepli gönderemiyoruz dedi Temu. Ve hesabımda 3 k kredi gördüm 😂. Hem o siparişe ödediğim 245 tl kartıma iade edilmiş. Hem yeni kampanyadan gelecek 1000 TL gelmiş. (Temu tarafından İptal edilmesine rağmen kampanya tamamlanmış) hemde o ürünümden kredi iadem gelmiş. Şimdi 6x5 30 dan 5 siparişi bedavadan verme zamanı 🤣
Umarim dusundugum sey olmuyordur siparisler neydi

Umarim dusundugum sey olmuyordur siparisler neydi
Sanmıyorum hocam düşündüğün şey olsa diğeri niye gelsin? Bodycam tükenmiş bir üründü. 2-3-4-5 nisanda verdiğim çoğu sipariş kargoda. Gümrükten geçen de var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi korktuğum şey Temunun seni uyanık kredilerle hep sipariş edicen he diyip kredileri zorla kullandırtmak maksatlı kampanyayı benden kesmesi 😅

Son düzenleme:
Sanmıyorum hocam düşündüğün şey olsa diğeri niye gelsin? Bodycam tükenmiş bir üründü. 2-3-4-5 nisanda verdiğim çoğu sipariş kargoda. Gümrükten geçen de var.

Şimdi korktuğum şey Temunun seni uyanık kredilerle hep sipariş edicen he diyip kredileri zorla kullandırtmak maksatlı kampanyayı benden kesmesi 😅
ben daha önce yaşadım bu durumu. ürünü tedarik edemediler. siparişi kendileri iptal etti. paramı geri verdiler. wincredit ten gelmesi gereken krediyi verdiler. onun üstüne en az 20 kere daha faydalandım wincredit ten. Aldığım ürün 4k webcam di

Arkadaşlar merhaba,
Az önce bir şey keşfettim özellikle de bu klavyeyi krediyle almak isteyenler için birebir fırsat...Ama sadece normal sepetten alınabiliyor, wincredit te indirimli haline denk gelemedim, denk gelen olursa da kaçırmasın...
Ürün malumunuz Ajazz AK820.. Hani şu 1168 TL den satışa koyup da kampanyadan alamadığımız ürün.. İşte bu üründe 5 saatliğine kampanya yapmış yetişen kapar, fiyatı 995 TL ye inmiş...Ama dediğim gibi hazır 1000 TL krediniz varsa direk normal sepetten alabiliyoruz. Wincredit te bu fiyattan hala listelenmiyor.

Not: Çok önemli bir nokta, eğer mevcut hesabınızda bu ürün hala 1168 TL olarak görüntüleniyorsa, diğer hesaplarınıza geçiş yapıp oradan ürünü sorgulatın. Çünkü az kullanılan hesaplar için 995 TL fiyat teklifi geçerli anladığım kadarıyla... Benim en aktif hesabımda 1168 TL den gösteriyor ama çok az kullandığım 2 hesabımda ürünü görüntülediğimde 995 TL den 5 saat için geçerli indirimli fiyat diye çıktı karşıma...

Alıntıyı görüntüle
Machenike g1 pro almisti arkadas iptal edilmis. Bu tedarik edilemedigi icin mi?
Tahminim ondandır, birkaç kez benim de başıma geldi bu durum..

Ekler

• AK820.jpeg
    AK820.jpeg
    366.1 KB · Hit: 61
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
Az önce bir şey keşfettim özellikle de bu klavyeyi krediyle almak isteyenler için birebir fırsat...Ama sadece normal sepetten alınabiliyor, wincredit te indirimli haline denk gelemedim, denk gelen olursa da kaçırmasın...
Ürün malumunuz Ajazz AK820.. Hani şu 1168 TL den satışa koyup da kampanyadan alamadığımız ürün.. İşte bu üründe 5 saatliğine kampanya yapmış yetişen kapar, fiyatı 995 TL ye inmiş...Ama dediğim gibi hazır 1000 TL krediniz varsa direk normal sepetten alabiliyoruz. Wincredit te bu fiyattan hala listelenmiyor.

Not: Çok önemli bir nokta, eğer mevcut hesabınızda bu ürün hala 1168 TL olarak görüntüleniyorsa, diğer hesaplarınıza geçiş yapıp oradan ürünü sorgulatın. Çünkü az kullanılan hesaplar için 995 TL fiyat teklifi geçerli anladığım kadarıyla... Benim en aktif hesabımda 1168 TL den gösteriyor ama çok az kullandığım 2 hesabımda ürünü görüntülediğimde 995 TL den 5 saat için geçerli indirimli fiyat diye çıktı karşıma...

Tahminim ondandır, birkaç kez benim de başıma geldi bu durum..
Bende bütün hesaplarda 1168tl.

1744130487886.png

4.cuyu de almıştım tedarik edilmedi 6 gün oldu 😅 bir umutla iptal de etmiyorum.Alıntıyı görüntüle

30 fps ten bı tık daha az olabilir. Gece görüşü var otomatik geçiş yapıyor gayet yeterli. Şarjı gayet iyi gidiyor. Gün boyunca 1.20 saat çekim yaptım. Yarı dan aşağı düşmedi hâlâ. Sadece ses kayıt özelliği de mevcut cihazda. Mikrofon algılama kalitesi gayet temiz ve yeterli.
link varmı

Denedim fiyat aynı. 1000tl wincredit çarkı verdi klavye fiyatı yine yüksekti :D. Kalsın ya bana klavye lazım değil zaten. Kredimi bozsam şu 7inçlik ekranlı olanlardan alacağım ilk önce.
Bu ne işe yarar dicem olmicak :)
Cidden ne için kullanılıyor, kullanım amacı ne bunun?
Çocuklar için güzel bir bilimsel uğraşı ama...

Bu ne işe yarar dicem olmicak :)
Cidden ne için kullanılıyor, kullanım amacı ne bunun?
Çocuklar için güzel bir bilimsel uğraşı ama...
Bu ürünü almayı düşündüm de almadım ancak incelemelerde gayet amatör seviye için iş göreceği söyleniyordu Prof. anlamda iş yapmıyorsanız iş görür. Yol çekmek için vb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,259
Üyeler
187,017
Son üye
berkantl6
Geri