- Reaksiyon skoru
- 47
- Konu Sahibi Konu Sahibi
internetten detaylı araştırma yapabilirsin bu konu hakkındakaynak?
internetten detaylı araştırma yapabilirsin bu konu hakkındakaynak?
tamam bana kanıt sunar mısın youtube shortstan gördüğün bilgilerle gelme bana, kanıt suninternetten detaylı araştırma yapabilirsin bu konu hakkında
Kaçİphone kullandım ama yinede parasını hak etmiyor
bende sizin gibi düşünüyorum hocam zaten apple şuana kadar aman aman farklar vermedi genel olarak 14 serisinden sonrası hemen hemen aynı sadece sıfır almak için bu modeli aldımUzun yıllar iphone kullanmış ve hala kullanan birisi olarak pro max harici hiçbir iphone bu devirde alınmaz da kullanılmaz da. Şuan 14 pro max var 25 ay oldu alalı pil sağlığı 88 de muhtemelen sendeki 16 pro dan daha kötü ekran süresi vermez diye düşünüyorum. Öneri olarak da belki arka plan uygulama etkinliğini mobil veri için kısıtlarsan bir miktar işe yarar bende etkisi oldu onun harici çok fark görmedim ben.
hocam bu arada siz apple kullanıcısısınız bir sorum var kamerama lens takmak mantıklımı çizilmelere veya kırılmalara karşıUzun yıllar iphone kullanmış ve hala kullanan birisi olarak pro max harici hiçbir iphone bu devirde alınmaz da kullanılmaz da. Şuan 14 pro max var 25 ay oldu alalı pil sağlığı 88 de muhtemelen sendeki 16 pro dan daha kötü ekran süresi vermez diye düşünüyorum. Öneri olarak da belki arka plan uygulama etkinliğini mobil veri için kısıtlarsan bir miktar işe yarar bende etkisi oldu onun harici çok fark görmedim ben.
Sizde telefon pilinin optimize edilmesi ile ilgili herhangi bir kaynak atar mısınız ?tamam bana kanıt sunar mısın youtube shortstan gördüğün bilgilerle gelme bana, kanıt sun
harbiden duyduğum en saçma şey awSizde telefon pilinin optimize edilmesi ile ilgili herhangi bir kaynak atar mısınız ?
Safir lens taktırın kamera kaliteniz bozulmasınbende sizin gibi düşünüyorum hocam zaten apple şuana kadar aman aman farklar vermedi genel olarak 14 serisinden sonrası hemen hemen aynı sadece sıfır almak için bu modeli aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu arada siz apple kullanıcısısınız bir sorum var kamerama lens takmak mantıklımı çizilmelere veya kırılmalara karşı
eyw hocam hangisi tam olarak marka farkedermi birde sökülünce boyayı felan sökermiSafir lens taktırın kamera kaliteniz bozulmasın
yani bu üretimini yapan kaliteli marka hangisi pek bilgim yokeyw hocam hangisi tam olarak marka farkedermi birde sökülünce boyayı felan sökermi
25 aydır hiçbir şekilde kamera lens koruyucu takmadım takmayi da düşünmüyorum ve lens camında herhangi bir çizik vs bulunmuyor. Ha ben telefonu çok düşürürüm diyorsanız o zaman takabilirsin bunun harici takmana gerek yok bence.bende sizin gibi düşünüyorum hocam zaten apple şuana kadar aman aman farklar vermedi genel olarak 14 serisinden sonrası hemen hemen aynı sadece sıfır almak için bu modeli aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bu arada siz apple kullanıcısısınız bir sorum var kamerama lens takmak mantıklımı çizilmelere veya kırılmalara karşı
gerçekten çizilme olmadımı25 aydır hiçbir şekilde kamera lens koruyucu takmadım takmayi da düşünmüyorum ve lens camında herhangi bir çizik vs bulunmuyor. Ha ben telefonu çok düşürürüm diyorsanız o zaman takabilirsin bunun harici takmana gerek yok bence.
boya attıracaksa almamyani bu üretimini yapan kaliteli marka hangisi pek bilgim yok
%50 civarı yapışkanından dolayı ufak nokta şeklinde boya atması yapıyor