Sucuklumen42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 164
Fazla kullanmayacağım işimi görsün yeter
Kullanım amacı ne olacak hocam? Bilgisayar için mi arıyorsun yoksa taşınabilir hoparlör falan mı?Fazla kullanmayacağım işimi görsün yeter
pc için video vs izlicem tekKullanım amacı ne olacak hocam? Bilgisayar için mi arıyorsun yoksa taşınabilir hoparlör falan mı?
kabloluda olur reis kullanıım amacı video izlemek
Alternatif şuda var hocam ikisi kıyasla nasıldır
he bide masamda fazla yer yok bide hocamm 2 li olursa iyi olur hoparlörkabloluda olur reis kullanıım amacı video izlemek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Attığım hoparlör f/p hocam. Hoparlörleri çok küçük. Ailemin kullandığı televizyona almıştım sesi biraz daha gür çıksın diye. Son seste bangır bangır müzik bile çalabiliyor.he bide masamda fazla yer yok bide hocamm 2 li olursa iyi olur hoparlör
Şu olabilir https://www.hepsiburada.com/mikado-...ne+Sipariş+Merkezi&url_src=and-product-detailkabloluda olur reis kullanıım amacı video izlemek
he bide masamda fazla yer yok bide hocamm 2 li olursa iyi olur hoparlör
Lenovo lecoo ds 100 nasıldır hocam veye hp dhs 2111Konudaki tüm paylaşılanlar olur kafana göre seç
bunlarda bayağı populermis ondan sorayımm dedimLenovo lecoo ds 100 nasıldır hocam veye hp dhs 2111
Benim arastirdigim kadariyla aralarinda fazla fark yoktu dusuk butceli hoparlorlerin canin hangisini istiyorsa alip gecebilirsin yaniLenovo lecoo ds 100 nasıldır hocam veye hp dhs 2111
bunlarda bayağı populermis ondan sorayımm dedim