Sonunda bir bilgisayar alıyorum

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Merhaba beni tanıyanlar sürekli bilgisayar almaya çalıştığımı bilir ne kadar çabaladığımı bilir en sonun şükürki sonunda bir kasa buldum bugün dükkana gittik i5 2.nesil 4gb ram 128gb ssd 2gb ekran kartı bir kasa buldum anlaştık inaşallah gelecek ay kasayı alacağım monitör dahil 5k :giggle: bir hayırlı olsun alırım.
Alıp 8gb ram atıp kullanmayı düşünüyorum elimde bir hardisk var onuda takarım depolama sorunu da olmaz

Not: kasada sadece anakar işlemci ekran kartı 2. el onun dışında ramler ssd psu sıfır

Son düzenleme:
Merhaba beni tanıyanlar sürekli bilgisayar almaya çalıştığımı bilir ne kadar çabaladığımı bilir en sonun şükürki sonunda bir kasa buldum bugün dükkana gittik i5 2.nesil 4gb ram 128gb ssd 2gb ekran kartı bir kasa buldum anlaştık inaşallah gelecek ay kasayı alacağım monitör dahil 5k :giggle: bir hayırlı olsun alırım.
Alıp 8gb ram atıp kullanmayı düşünüyorum elimde bir hardisk var onuda takarım depolama sorunu da olmaz
mega kazık

hocam bütçeniz 1K diyordunuz. eğer bütçe 5K ya çıkarsa daha güzel sistem toplanabilir. dükkancılar pahalıya satıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
İlimdeki tek düzgün pc buydu mecbur
ilindeki tek pc bu diye mega kazıga oturmaya gerek yok git oyun konsolu al kırık ps4 yada kırık swich filan al daha iyi o pc ile hiçbirşey yapamazsınınz

hocam bütçeniz 1K diyordunuz. eğer bütçe 5K ya çıkarsa daha güzel sistem toplanabilir. dükkancılar pahalıya satıyor
Aile ilk defa pc almayı kabul etti bende dedim biz topluyalım daha iyi falan biraz eski kafalı olduğu için dedi gideilm temiz temiz alalım bende zorlamadım hiç pc alamayabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilindeki tek pc bu diye mega kazıga oturmaya gerek yok git oyun koslu al kırık ps4 filan al daha iyi o pc ile hiçbirşey yapamazsınınz
Oyun konsolum var zaten pc lazım bana reis

dayı sen sürekli böyle toplama pc konularına girip beğenmediklerine kazık,pahalı,söğüş,çok diyip altını doldurmadan bunun yerine şu şu demeden şunu şu paraya bulabilirdin demeden farklı bir şey tavsiye etmeden sadece laf kalabalığı yapıyorsun,yapma
arkadaşım nuhnebiden kalmış artık kimsenin kullanmadıgı 2.nesil i5 ürüne dandink monitör ile 5k vereceksen git ver ben vermem ve mega kazık.

arkadaşım nuhnebiden kalmış artık kimsenin kullanmadıgı 2.nesil i5 ürüne dandink monitör ile 5k vereceksen git ver ben vermem ve mega kazık.
fiyat pahalı bende vermem zaten ama sen altını doldurmuyorsun şuan doldu mesela ama genelde seni gördüğüm için yazdım kötü alınmaz diyip geçiyorsun ama nedenini falan yazmıyorsun

Çok kötüymüş fiyatı

Napayım? elimde şuan alabildiğim en iyi kasa bu belki indirim yaptırabilirim 4500 iner
Hiç pc almamaktansa almak daha mantıkl
Biliyorsun öğrenciyim para gelirim yok günlük 20 tl veriyorlar en sonunda ikna ettim aileyi babam 5k veririm dedi bende tamam dedim sonra işte şöyle toplarım daha iyi pc fln sonra ailem biraz geri kafalı dedi oğlum toplamayla uğraşmayalım gidelim temiz temiz alalım dedi bende mecbur kabul ettim reddetsem başka pc alma ihtimali yok yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok kötüymüş fiyatı
Sizce ne kadar olmalı? fiyatını söyleyin adam indirim falan da yapacağım dedi indirim yaparım birde bende ddr2 kasa var onlada takar yaparız yarı takar yarı indirimle bence 3750 iner gibi fiyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,238
Üyeler
184,283
Son üye
ETRANGER
Geri