alma kardeşim. i5 2. nesil ne demek ya? bilgisayar almak için ailene sormak zorundaysan ve senin toplamana bile izin vermiyorlarsa muhtemelen alacağın işlemciyle aynı yaştasın. paranıza yazık. ciddi diyorum alma.
Napayım? elimde şuan alabildiğim en iyi kasa bu belki indirim yaptırabilirim 4500 iner
Hiç pc almamaktansa almak daha mantıkl
Biliyorsun öğrenciyim para gelirim yok günlük 20 tl veriyorlar en sonunda ikna ettim aileyi babam 5k veririm dedi bende tamam dedim sonra işte şöyle toplarım daha iyi pc fln sonra ailem biraz geri kafalı dedi oğlum toplamayla uğraşmayalım gidelim temiz temiz alalım dedi bende mecbur kabul ettim reddetsem başka pc alma ihtimali yok yani.
keyif alamadıktan sonra pcnin olması çokta sarmıyor ya kendimden biliyorum biraz daha kendi durumunu düzeltince kendin alabilirsin pc olmazsa olmazın değilse
Napayım? elimde şuan alabildiğim en iyi kasa bu belki indirim yaptırabilirim 4500 iner
Biliyorsun öğrenciyim para gelirim yok günlük 20 tl veriyorlar en sonunda ikna ettim aileyi babam 5k veririm dedi bende tamam dedim sonra işte şöyle toplarım daha iyi pc fln sonra ailem biraz geri kafalı dedi oğlum toplamayla uğraşmayalım gidelim temiz temiz alalım dedi bende mecbur kabul ettim reddetsem başka pc alma ihtimali yok yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizce ne kadar olmalı? fiyatını söyleyin adam indirim falan da yapacağım dedi indirim yaparım birde bende ddr2 kasa var onlada takar yaparız yarı takar yarı indirimle bence 3750 iner gibi fiyat
keyif alamadıktan sonra pcnin olması çokta sarmıyor ya kendimden biliyorum biraz daha kendi durumunu düzeltince kendin alabilirsin pc olmazsa olmazın değilse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizce ne kadar olmalı? fiyatını söyleyin adam indirim falan da yapacağım dedi indirim yaparım birde bende ddr2 kasa var onlada takar yaparız yarı takar yarı indirimle bence 3750 iner gibi fiyat
fiyat pahalı bende vermem zaten ama sen altını doldurmuyorsun şuan doldu mesela ama genelde seni gördüğüm için yazdım kötü alınmaz diyip geçiyorsun ama nedenini falan yazmıyorsun
tamamda dosrum burası donanım arşivi kötü diyorsma altını sen doldurucaksın parçalara bakıcaksın bu adam niye böyle demiş uzata uzata yazsam hergün dag kadar yazı yazmam lazım o mantıkla kısaca özet olarak kazık deyip geçiyorum
Abi napayım aile 2 seçim hakkı sundu bende dedim bak baba dedim bunu almıyalım toplarız daha iyisini kabul etmedi ya bunu alırsın yada pc yok dedi yani ne yapayım.