Alkameturkes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 319
satıcı ajazzAj179 apex demisler orjin olan mi bu
satıcı ajazzAj179 apex demisler orjin olan mi bu
Hangi apex bu onu merak ediyorum LED ekranlı mísatıcı ajazz
Led ekranlı ve 3950 sensörü olan apex temuda satılan pro modeliHangi apex bu onu merak ediyorum LED ekranlı mí
Hangisi daha iyi pekiLed ekranlı ve 3950 sensörü olan apex temuda satılan pro modeli
tabi ki apexHangisi daha iyi peki
Pro olan değil dimi hocamtabi ki apex
Hocam 159 serisi Ajazz 159/AJ159 P/AJ159 PRO/AJ159 APEX olarak dörde ayrılıyor en iyisi olan AJ159 APEXPro olan değil dimi hocam
Scyrox v8 ile kıyaslarsak hangisi daha iyi pekiHocam 159 serisi Ajazz 159/AJ159 P/AJ159 PRO/AJ159 APEX olarak dörde ayrılıyor en iyisi olan AJ159 APEX
o bütçelere çıkıyorsan elinde uyuyorsa atk z1 pro max alScyrox v8 ile kıyaslarsak hangisi daha iyi peki
Şuan bende sipariş geçicem ama V6 modelini almayı düşünüyorum. Çünkü superlight tan geçeceğim için shape olarak baktım v6 v8den daha büyük ama ikiside superlighttan küçük.Scyrox v8 ile kıyaslarsak hangisi daha iyi peki
Ama şöyle bir durum var iyzico ilk ödemesiyse yada paraparol kullanmadıysa Scyrox v8 ortalama 2300e geliro bütçelere çıkıyorsan elinde uyuyorsa atk z1 pro max al
2.7 yee aldım paraparol işin içine katmadımŞuan bende sipariş geçicem ama V6 modelini almayı düşünüyorum. Çünkü superlight tan geçeceğim için shape olarak baktım v6 v8den daha büyük ama ikiside superlighttan küçük.
Ama şöyle bir durum var iyzico ilk ödemesiyse yada paraparol kullanmadıysa Scyrox v8 ortalama 2300e gelir
İlanın model kısmında 179 pro yazıyor az aşağıdaAj179 apex demisler orjin olan mi bu
Sarı sitede 2400e kadar var komisyon ile 2550 ye gelirdi belki pazarlıkla daha da düşürebilirsin ama pazarlıksız 150 lira fark için sıfır almaktan vazgeçer miyim? Şahsen ben geçmem.2.7 yee aldım paraparol işin içine katmadım