Profılden bellıdır herhaldeBen eyüp sporu destekliyorum ama 4 büyükler arasından derseniz galatasaray
Taha? neye gülüyorsun?
Şöyle elemanlardan nefret ediyorum futbol kardeşliktir.Profılden bellıdır herhalde
Futbol kardeslıktır dımı. 2-1lik macta hakemle yenipte kutlamalar yapip milletin gozune sokan biz degildik.Şöyle elemanlardan nefret ediyorum futbol kardeşliktir.
Kutlamayı yapan ben değildim hesabını bana sorma.Futbol kardeslıktır dımı. 2-1lik macta hakemle yenipte kutlamalar yapip milletin gozune sokan biz degildik.
Laf atma o zaman profili koyan ben degildim abimdi.Kutlamayı yapan ben değildim hesabını bana sorma.
Ben laf atmadım? Galiba hesabını bana sormayı yanlış anladın ben orda 2-1 maçtaki olayın hesabını bana sorma dedimLaf atma o zaman profili koyan ben degildim abimdi.
Malum takımı tutuyorum.Ben eyüp sporu destekliyorum ama 4 büyükler arasından derseniz galatasaray
Taha? neye gülüyorsun?
Soyle elemanlardan nefret ediyormussun metecim. Genelde mac kazaninca abartmiyor musunuz?Ben laf atmadım? Galiba hesabını bana sormayı yanlış anladın ben orda 2-1 maçtaki olayın hesabını bana sorma dedim
Edmond Dantes. Ilk okudugum klasiklerden en sevdigim basroldur.Malum takımı tutuyorum.
Evet ediyorum ama fenerli elemanlardan değil profile fener koyup başka takımın ismini görünce dalga geçenlerden nefret ediyorum.Soyle elemanlardan nefret ediyormussun metecim. Genelde mac kazaninca abartmiyor musunuz?
Gs yi aile zoruyla tutuyorum fanatik değilim maçları bile takip etmiyorumMalum takımı tutuyorum.
Adanademirspor / KonyasporBen eyüp sporu destekliyorum ama 4 büyükler arasından derseniz galatasaray
Taha? neye gülüyorsun?
Belirtseydin o zaman Metecim. Birini hedef gosterip nefret ediyorum demekle hedef gostermis oluyorsun.Evet ediyorum ama fenerli elemanlardan değil profile fener koyup başka takımın ismini görünce dalga geçenlerden nefret ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gs yi aile zoruyla tutuyorum
Adanademirspor babadir meselaAdanademirspor / Konyaspor![]()