28k Pc toplama Yardim

cancesur

80+
Reaksiyon skoru
22
28k butcem onerilerinizi bekliyorum ekipman istemiyorum sadece kasa ve monitor

toplamamı yoks ahazır markalımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 mı yoksa 2. el parçada kabulmü
fark etmez

kendim tek tek parcalari takabilirim bilgim var

fark etmez

İşlemci seçilmemiş ordan i5 12400F işlemciyi seçebilirsin sadece 3-5 yüz tl de eklersen 8 rami 16 ya çıkarabilirsin 3200MHz

Aşşağılarda en ucuz kule tipi soğutucuyu seç

ssd olarak MLD M500 ultra al ( sadece 50 tl fark ediyor ve neredeyse 1.5kat daha hızlı çalışıyor 500gb )

28k butcem onerilerinizi bekliyorum ekipman istemiyorum sadece kasa ve monitor
2. el ddr5 sistem topla bence ekran kartını ve işlemciyi 2. el alıp diğer her şeyi 0 alabilirsin tamamsan parça önerisi yapabilirim.

fark etmez

4060 günümzde şuan yeterli. her oyunu açıyor ultra ve çok yüksek ayarlarda oynatıyor.

fark etmez

eğer kendin toplamak istersen ekran kartında 3060 altına inme bence. 3060Ti de olur. işlemciyi kendin toplarsan eğer oyun içinse amd yazılım içinse intel. 2 siyse çok fark etmez ama ben amd öneririm. toplarsan amd yi en az amd 5 5600 veya amd 5 3600 falan al.
Anakartıda iyi seçki yükseltirken uyumluluk sorunu olmasın

Kötü sistem kötü fiyat
diğer 4060 lar i3 ve 33 bine var. o kadarda kötü bir fiyat değil. sistemide kötü değil her oyunu açıyor ve yüksek ultra ayarlarda oynatıyor. 7000mb okuma hızıda yavaş değil yüksek derece hızlı. piyasadaki her oyunu ultra da açan bir sistem kötü değildir. Orta sekmenttedir.

Kötü sistem kötü fiyat
28 bine her oyunu yine ultrada açıcak bir sistem at o zaman beni yorumlayacağına. adama yardımcı ol.

sifir pc alicam 2. el degil
kendimde toplayabilirim
diğer 4060 lar i3 ve 33 bine var. o kadarda kötü bir fiyat değil. sistemide kötü değil her oyunu açıyor ve yüksek ultra ayarlarda oynatıyor. 7000mb okuma hızıda yavaş değil yüksek derece hızlı. piyasadaki her oyunu ultra da açan bir sistem kötü değildir. Orta sekmenttedir.

28 bine her oyunu yine ultrada açıcak bir sistem at o zaman beni yorumlayacağına. adama yardımcı ol.
https://www.gaming.gen.tr/urun/5616...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

https://www.gaming.gen.tr/urun/5616...-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
2 site farklı. fiyata göre ben siteye yorum yaptım. ayrıca arada fiyat farkı vra. haricinde sistemin çoğu benzer. kötü fiyat. iyi sistem demeliydin. bruh

2 site farklı. fiyata göre ben siteye yorum yaptım. ayrıca arada fiyat farkı vra. haricinde sistemin çoğu benzer. kötü fiyat. iyi sistem demeliydin. bruh
Senin attığın sistem ddr4 , Ekran kartı ısınan model . Aynı fiyata daha iyisi ddr5 sistem attım
Diğer attığım ddr4 olan sistemde senin attığından hem daha iyi hem daha ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,696
Üyeler
186,775
Son üye
Keremmm54
Geri