Honor MagicOS nasıldır

PatIıcan

80+
Reaksiyon skoru
36
Çok hakim olmadığım bir marka 200 pro modeli ilgimi çekti ama arayüz yazılım taradı nasıldır bilemedim kullanan varsa iyi midir acaba

hocam hyper os 2.0ın daha basit hali olarak yorumluyor izlediğim youtuberlar ben s24fe aldım 200 proyada baktım 30kya en iyi cihaz

hocam hyper os 2.0ın daha basit hali olarak yorumluyor izlediğim youtuberlar ben s24fe aldım 200 proyada baktım 30kya en iyi cihaz
Anladım hocam bir de samsung tarafinda 2. El S23+ bakıyorum da sıkıntı çıkar mı sıfır almak şart mı sizce

GT 6 ve honor 200 pro'ya bakabilirsin. (Ayrıca 14 t pro , f7 pro bu fiyat bandında.

S23 serisi bir tık eski kalabilir.

30k kadar bütçem var, oyun kamera ve batarya performansı iyi bir şey
hocam 3 önerim var

14T-S24FE-HONOR 200PRO

batarya verimliliğinde s24fe-honor
işlemcide honor 200 pro
şarj hızında 14t-honor
işletim sistemi s24fe-honor
kamera s24fe-honor
ekranda 14t-honor
güncellemede s24fe

bunlara göre karar ver ben s24fe aldım 2-3hafta oldu çok çok memnunum bunlara göre karar ver
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GT 6 ve honor 200 pro'ya bakabilirsin. (Ayrıca 14 t pro , f7 pro bu fiyat bandında.

S23 serisi bir tık eski kalabilir.
realme ui sıkıntılı bana kalırsa çok şikayey var f7 pronun kamerası berbat ultranın iyi
30kda 14t pro yok YD KAÇAK İMEİ VAR onuda asla önermem bu arada 2.el riskine değmez bu bütçede

hocam 3 önerim var

14T-S24FE-HONOR 200PRO

işlemcide honor 200 pro
şarj hızında 14t-honor
kamera s24fe-honor
ekranda 14t-honor
güncellemede s24fe

bunlara göre karar ver ben s24fe aldım 2-3hafta oldu çok çok memnunum bunlara göre karar ver

realme ui sıkıntılı bana kalırsa çok şikayey var f7 pronun kamerası berbat ultranın iyi
30kda 14t pro yok YD KAÇAK İMEİ VAR onuda asla önermem bu arada 2.el riskine değmez bu bütçede
Hocam eyvallah sizi de ugrastirdim honor bir tık daha aklima yatti gibi bir de mağaza da arayüzüne bakayım ona gore alacagim inşallah

hocam 3 önerim var

14T-S24FE-HONOR 200PRO

işlemcide honor 200 pro
şarj hızında 14t-honor
kamera s24fe-honor
ekranda 14t-honor
güncellemede s24fe

Kağıt üstünde zaten donanımı iyi gibi

Hocam eyvallah sizi de ugrastirdim honor bir tık daha aklima yatti gibi bir de mağaza da arayüzüne bakayım ona gore alacagim inşallah

Kağıt üstünde zaten donanımı iyi gibi
bana kalırsada honor alıcaktım son hafta kısmak zorunda kaldım

Honor 200 pro güzel tercih olacaktır. Bugün baktım. Muhtemelen 1 ay içinde honor 200 alırım ben de 17 bine. Yeterli benim için. İnternette uzun kullanım testlerine bakabilirsin. Sonra deneyip almak mantıklı olacaktır. Hayırlı olsun diyelim

Honor 200 pro güzel tercih olacaktır. Bugün baktım. Muhtemelen 1 ay içinde honor 200 alırım ben de 17 bine. Yeterli benim için. İnternette uzun kullanım testlerine bakabilirsin. Sonra deneyip almak mantıklı olacaktır. Hayırlı olsun diyelim
Eyvallah hocam sağolun size de hayırlı olsun şimdiden

Geri