%100 Yerli Üretim Termal Macun Projesi

Teşekkürler tekrardan, şu anlık ürün tam performansta olmadığı için öyle bir düşüncemiz olmadı fakat yarışmayı atlattıktan sonra düşünebiliriz.
Mühendislik örneklerini Youtube yayıncılarına gönderseniz çok çok iyi olurdu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Formülü kimseye verme ilerde üretimini yap Türkiyenin kendine has milli bir markası olmalı , sizi de çok büyük tebrik ediyorum Türk milleti zekidir derken Atam haklıymış
İlerde patent aşamasına geçeceğiz ondan sonra zaten öne çıkma amaçlı bazı içeriklerini paylaşacağız. Çok teşekkürler böyle çalışmaların artması dileğiyle.

Son düzenleme:
Arkadaşlar çok teşekkürler herkese, site olarak biliyorum şu an idarelik bir site yaptık hafta sonu olan yarışma için. Piyasadaki popüler termal macunların bazılarıyla aynı bazılarıyla ise birkaç derece daha sıcak performans veriyor fakat dediğim gibi geliştirme aşamasında. Sizden ricamız anketi yayabilirseniz çok seviniriz.
anketi doldurdum bu arada :D biz teşekkür ederiz.

Merhabalar herkese, Ben Ege, 11. sınıf öğrencisiyim. Yaklaşık 3 yıldan beri üzerinde çalıştığım termal macun projem sonunda bir yarışmada üst turlara atladı ve takım arkadaşımla beraber pazar günü jüri karşısına çıkacağız. Takım arkadaşım Umut yakın zamanda aramıza dahil oldu fakat onun sayesinde sizlere bunu kuru kuru değil, bir siteyle sunabiliyorum. Macun piyasadaki kullanılan popüler termal macunların bazılarıyla aynı, bazılarıyla ise birkaç derece farklı sonuçlar gösterdi. Şu anlık hala geliştirilme aşamasında olan bir proje olduğunu belirteyim fakat birkaç küçük değişiklikle daha yüksek bir performans alabileceğimize inanıyorum. Şu anlık formülü açıklamıyorum fakat kullanılan malzemelerin hepsi ya el yapımı ya da Türkiye üretimi yani %100 yerli bir macun. Bu sayede maliyet kullanılan malzemelere göre oldukça düşük. Sizlerden ricam pazar günkü sunumumuz için sitemizdeki ankete katılmanız, isterseniz e posta adresinizi ekleyip gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. İsterseniz de destek ve önerileriniz için sitenin en alt kısmından bizlere instagram veya mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Bu haberi 4 yıldan uzun süredir üyesi olduğum Donanım Arşivi Forum ailesine vermek beni çok mutlu ediyor. Herkese çok teşekkür ederim.

Site Linki: https://nantec.carrd.co/
umarım daha iyi yerlere gelirsiniz basarlılar diliyorum:love::love:

İlerde patent aşamasına geçeceğiz ondan sonra zaten öne çıkma amaçlı bazı içeriklerini paylaşacağız. Çok teşekkürler böyle çalışmaların artması dileğiyle.
Bende elektronik alanında bir çalışmaya başvurmak istiyorum ben diğerleri gibi olmadığım için başarbilirim çünkü "ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim"

bu arada çalışmanız başarılı olursa direk sosyal medyada ünlü teknoloji hesaplarından bunu yaymanız bütün herkes için iyi olacaktır

Bende elektronik alanında bir çalışmaya başvurmak istiyorum ben diğerleri gibi olmadığım için başarbilirim çünkü "ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim"

bu arada çalışmanız başarılı olursa direk sosyal medyada ünlü teknoloji hesaplarından bunu yaymanız bütün herkes için iyi olacaktır
Teşekkürler, önemli olan azimli olmak gerisi geliyor zaten

Teşekkürler, önemli olan azimli olmak gerisi geliyor zaten
neyse hocam yolunuz açık kalbiniz temiz olsun iyi insanlarla karşılaşısınız iyi yerlere gelirsiniz inşallah hayırlı gecelr

başarılar

Başarılar Anketi Doldurdum Bu sektörde daha iyi bir yere gelmeniz dileğiyle

Arkadaşlar ankette çoğunluk sağlama amacıyla yeşil renkli forum sitesine ilk konumu açayım dedim. Adamlar konuyu yayınlamadı :) Donanım arşivi candır :peepokalp:

Arkadaşlar ankette çoğunluk sağlama amacıyla yeşil renkli forum sitesine ilk konumu açayım dedim. Adamlar konuyu yayınlamadı :) Donanım arşivi candır :peepokalp:
o site yamuk insanlarıda başka yerleden aç çok forum var techolay var biraz şeçici

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,827
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri