Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar topladım sizce yeterli mi geliştirebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
İşlemci soğutucu gereksiz ve rampage kasa da almam. Bu tip kasalar C4 diye bilinir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci soğutucuya peerlee 120 se ile değiştir. Kalan parayı da PSU+ kasaya ayır. 2 yıl sonra PSU patladı dememek için sağlam PSU öneririm

Fsp , MSI ve vento kasalar var. 4.5-5 civarına güzel bir kasa bulursun

1000052689.jpg

Son düzenleme:
Parçalar bunlardır sizce iyi daha almadım 2k oynamak istiyorum onun için böyle bı sistem kurdum bütçem 40 bin tl
kasayı değiştir alabiliyorsan psu olmadan al psu yu ayrı al işlemcinin çok ısınacağını sanmam bunun yerine daha uzuc bir fiyata kule tipi soğutucu alabilirsin sıvı soğutmaya gerek yok ekran kartını pek bilmiyorum o yüzden yorum yapmayacağım ama şüphelerin varsa nvidia veya amd almam daha iyi olabilir

baris7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış katar
kasayı değiştir alabiliyorsan psu olmadan al psu yu ayrı al işlemcinin çok ısınacağını sanmam bunun yerine daha uzuc bir fiyata kule tipi soğutucu alabilirsin sıvı soğutmaya gerek yok ekran kartını pek bilmiyorum o yüzden yorum yapmayacağım ama şüphelerin varsa nvidia veya amd almam daha iyi olabilir
Kasayı değistirdim zoko amiral i seçtim sıvı soğutmayı değiştirebilirim çünkü işlemci fazlaa ısınmıyor kule tipi seçebilirim senin önerebileceğin kule tipi var mi

İşlemci soğutucu gereksiz ve rampage kasa da almam. Bu tip kasalar C4 diye bilinir.

İşlemci soğutucuya peerlee 120 se ile değiştir. Kalan parayı da PSU+ kasaya ayır. 2 yıl sonra PSU patladı dememek için sağlam PSU öneririm

Fsp , MSI ve vento kasalar var. 4.5-5 civarına güzel bir kasa bulursun

Alıntıyı görüntüle
Kasayı zoko amiral yaptım 650w MSI MAG seçtim sıvı soğutma yerine kule tipi alacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Kasayı değistirdim zoko amiral i seçtim sıvı soğutmayı değiştirebilirim çünkü işlemci fazlaa ısınmıyor kule tipi seçebilirim senin önerebileceğin kule tipi var mi

Kasayı zoko amiral yaptım 650w MSI MAG seçtim sıvı soğutma yerine kule tipi alacağım
Alabilirsen Corsair 3000 D almanı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Sistem toplama
Zoko kasalarsa kabloları pek iyi olmayabilir o yüzden

Çok pahalı

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yusuf
Hocam 4060 ti 8gb zotac 5 5600 li sistem vatand 28k en azindan kasası MSI PSU MSI

Top Bottom