🔥İndirim MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX - 11.000 TL

Uygunsuz davranış
güzel dolu dolu anakart bildigimiz tomahawk kalitesi vatan güzel indirimler yapıyor sistemler dışında bazen ondada olabiliyor

İndirim felan yok. Daha önce paylaşıldı konusu açıldı. Uyarılmasına rağmen umursanmamış. Adminler lütfen konuyu silsin kapatsın.
Daha önce acilan konu 1 ay önce ve gece alabildigin bir urundu ve bu fiyat indirimli hali konuyu gormeyen gorup alabilir akakcede en ucuz 12bin kusur, konusmadan once bir arastir istersen bi de sana laf anlatmayalim.

Yıllardır sırf 4080 yonga için msi anakart kullanıyorum, çok memnunum. Çok güzel bir ayarı var, dahili yongalarda daha iyisini görmedim. Bu arada fiyat sıcak fırsat değil.

Yıllardır sırf 4080 yonga için msi anakart kullanıyorum, çok memnunum. Çok güzel bir ayarı var, dahili yongalarda daha iyisini görmedim. Bu arada fiyat sıcak fırsat değil.
Neden degil mesela? Ciktigi en dusuk fiyat bu zaten, ayrica vatandan sonra en ucuz 12200e satiliyor 1 aydir bu fiyatda olmasi sicak firsat degil demek olmuyor

Neden degil mesela? Ciktigi en dusuk fiyat bu zaten, ayrica vatandan sonra en ucuz 12200e satiliyor 1 aydir bu fiyatda olmasi sicak firsat degil demek olmuyor
Kendin cevabını vermişsin hocam.

Daha önce acilan konu 1 ay önce ve gece alabildigin bir urundu ve bu fiyat indirimli hali konuyu gormeyen gorup alabilir akakcede en ucuz 12bin kusur, konusmadan once bir arastir istersen bi de sana laf anlatmayalim.
hocam ben sistem toplamayı düşündüğüm için bir ara parçalara bakıyordum bu kart 10199 liraya düştü vatan kart ile sonra 10499 du galiba 10599 da olabilir sanırım sonra fiyatı artmış.

biraz saygili olmanizi tavsiye ediyorum ailenizin vermedigi terbiyeyi biz veremeyiz burasi bir forum yanlisina yanlis dediler diye hakaret edemezsin sizin gibilerin burada yeri yok

Bu paralar anakartlara verilmez . boş masraf anakart amacından fazlası zarar.
paranızı çöp etmeyin.

Geçen yaz 8000 civarında olan b650 tomahawk şimdi b850 olarak 11000 olmuş. Kimse almazsa düşer ama alan olacağı bu fiyata rahat şekilde satıyorlar
Kasımda 9 taksitle 7500tl'ye b650 tomahawk aldık.

1744396794257.png

İndirim falan yok.Arkadaşlara laf etmek için anakartın iyi olduğunu falan söylemişsiniz.Burada ürünün kalitesi değil fiyatının indirime girip girmemesi önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,471
Üyeler
186,341
Son üye
aerdogan85
Geri