Ekran kartım 70 dereceyi geçmemesine rağmen güç kesiyor

emmi.

80+
Reaksiyon skoru
87
Merhaba, palit gamingpro 3080ti ekran kartına sahibim furmark testinde %100 kullanımda 70 dereceyi geçmemesine rağmen 1-2 dakika sonra fanlar maximumda çalışıyor ve kullanım %100de kalmaya devam ediyor ama tdp %80-85lere düşüyor. hotspot ve vramler de 80 dereceyi geçmiyor. sizce sorun ne olabilir?
Psu: asus tuf 750w bronze

@Abdullah Hacıgül @Emre Zengin @Mehmet Yılmaz @HacıSOFU

7500f 32gb ram 1tb ssd akvaryum kasa ile 23 bine aldım
parçaların tahmini 2. el fiyatlarını düşünce kaç bin kalıyor sizce
biosu değişmiş yıllarca rigde kalmış 3080ti yerine daha alt model temiz kart tercih ederim

Kart en kötü ihtimalle 10bine geliyor dediğiniz gibi tercihen farklı şeyler düşünülebilir
yani iade alacaksa kaçtan alacak o da var kalan parçaları da iade etmenizi isteyebilir
öyle olursa ayrı ayrı temiz bir 3080 (ti olmayan) ile am5 ddr5 bir sistem dizilebilir tekrardan

Komple iade almayı teklif etti ama tekrar satsam bile zararım olmaz diye düşünüyorum
bence iade edin böyle bir kartı sattığınız takdirde de baş ağrınız devam edebilir

Durumu söylerek satarsam sorun olmaz diye düşünüyorum bilerek alan daha sonra sorun çıkaramaz
gene de 1-2k kâr edecek olsam bile satmayı beklemek ve durumu açıklamakla uğraşmak yerine iade eder daha düşük bir gpuyla devam ederdim, karar sizin, iyi geceler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,384
Üyeler
186,329
Son üye
kerem616
Geri