Egea vs Fluence hangisi alınır

Hocam bakım olarak nasıl baktınız araca özellikle en çok sormam gereken yağ yakma muhabbeti veya Frenlerde hızlı aşınma bozuk yollarda aks kırma veya filtre doldurma muhabbetlerini yaşadınız mı kısacası sanayi ile aranız nasıldı
yağ yakma sadece benzinli olan 1.4 de var. ve hani derler ya yokuş çıkmıyor vs onlar hep 1.4 için geçerli. ben 2015 modeli 2 sene sürdüm bakımdan bakıma gitti araç hiçbir yeri bozulmadı veya zarar görmedi. 2022 model olan hala duruyor 1 senedir bende o da aynı şekil. 2015 olan 70k küsür km de idi

Abi bunları sana kim söyledide bir egeada nasıl aks kırılma filtre doldurma egaenın 1.6 üstü motoru alınır 1.5 aşağısı problem ve rahat yokuş çıkamaz
Vallaha bilmiyorum kardeşim kimle konuşsam Egea duyunca eğ uığ yapıyor anlamdım FLuence diyince herkes alkışlıyor

bakımları da 20 k km de bir ama ben 15k da bir değiştiriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vallaha bilmiyorum kardeşim kimle konuşsam Egea duyunca eğ uığ yapıyor anlamdım FLuence diyince herkes alkışlıyor
tercih sizin insanımız ucuz mala çöp derler. dediğim gibi çok konforlu bir şey beklemezseniz egea alın

tercih sizin insanımız ucuz mala çöp derler. dediğim gibi çok konforlu bir şey beklemezseniz egea alın
Tabi ki çok konfor beklemiyorum ayrıca donanım olarak egea fluenceden daha üstün diye biliyorum

Tabi ki çok konfor beklemiyorum ayrıca donanım olarak egea fluenceden daha üstün diye biliyorum
Sizce 150kmde falan alınabilir mi bulursam temiz

kesinlikle . tercih sizin başkalarını dinlerseniz mal sahibi olamazsınız. tecrübe var burda :D

Sizce 150kmde falan alınabilir mi bulursam temiz
ben 150k km yi 9 yaşındaki araca vermem açıkcası

Hangisi aklına yatıyorsa onu al 6 yıl fluence kullandık bir sorun yaşamadık hiç egea kullanmadık onun hakkında bilgim yok ama model olarak egea daha yeni iç olarakta yenidir.

kesinlikle . tercih sizin başkalarını dinlerseniz mal sahibi olamazsınız. tecrübe var burda :D

ben 150k km yi 9 yaşındaki araca vermem açıkcası
Egea için konuşuyorum bulabilirsem 100 falan almayı düşünüyorum bütçe sınırlı sonuçta

Hangisi içine siniyorsa onu al modelli olan daha iyidir her zaman egea da fluence da motor olarak yakıt olarak iyi arabalar iki arabadan da konfor bekleme parça olarak diğer markalara göre fiyatlar daha ucuz egea alacaksan sakın benzinlisini alma milletinde yok filtresi doluyormuş yok aks kırıyormuş lafına bakma o tamamen kişinin kullanışına bağlı bir durum alacağın arabayı iyi ekspertize sok sonra problem çıkmasın..

egea 1.6 multijet alın bence. fluencede çok gezdim kaliteli hissettirmiyor. 1.5 dci iyi motor ama dediğim gibi iç plastik aksamından sesler çok gelebiliyor ve kaliteli hissettirmiyor. egea tork ve beygir olarak çok daha iyi zaten

Egea için konuşuyorum bulabilirsem 100 falan almayı düşünüyorum bütçe sınırlı sonuçta
100 km alınır bence. benim 2015 egeam 3 yaşında iken 55 binde aldım. sadece istanbul ankara arası yaptığı için almıştım bir mühendisten. yoksa bilmesem almazdım açıkcası

Clio bakmadım açıkcası pek araştıramadım clio 5 çok beğendim ona da param yetmiyor Megane 4 e de param yetmiyor

Etrafınızdan hiç kötü yorum duydunuz mu bana öneri verirken biraz açıklama yaparak veya gördüklerinizi söyleyerek cevaplarsanız sevinirim.
Ben kendim eksperim egea al arkana bakma 1.6 çekiş olsun yakıt olsun harika motor konforda berbat değil gayet yeterli. Al satı da çok hızlı zaten.

Geri