🔥İndirim Epomaker Mystery Box D- 1150 TL ( Rastgele Klavye Kasası )

15 dolar gösterip 31 martta işlendi göstercem geçicek hayırlısıyla geçsin de 1 1.5 k tl vergiyede okeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:D
indirim yok gibi ya bekledim ama bir değişiklik olmadı 50 dolardan 48 dolara düşen var

bindirim yaparlar diye acele ettim aldım .d

:D

rahatt gecicek 0 tl vergi
Vergiden dolayı demedim şu 1 nisan sorunundan dolayı 1 nisandan sonra alıp geçiren var mı?

Vergiden dolayı demedim şu 1 nisan sorunundan dolayı 1 nisandan sonra alıp geçiren var mı?
8 nisanda epomaker siparişlim gümrükten geçti

bide adamlar alma tarihini 31 martta çekebiliyor :D

@umutatwss
Everything I wrote is valid for these 3 orders.
Due to the new tax law in my country, I would like to ask you to show that I purchased the products between March 25th and March 31st.
Since the taxes are very high in my country, can you write an invoice of 15-20 dollars for my product. Also, can you send my product with yunexpress, thank you.
yeterlimi hocam
Yazdığım her şey bu 3 sipariş için geçerlidir.
Ülkemdeki yeni vergi yasası nedeniyle, lütfen ürünleri 25 Mart ile 31 Mart arasında satın aldığımı göstermenizi rica ediyorum.
Ülkemde vergiler çok yüksek olduğundan, ürünüm için 15-20 dolarlık bir fatura yazabilir misiniz? Ayrıca, ürünümü yunexpress ile gönderebilir misiniz, teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,553
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri