Sonucu bekliyor herkes
Hocam naptın sen
15 dolar gösterip 31 martta işlendi göstercem geçicek hayırlısıyla geçsin de 1 1.5 k tl vergiyede okeyimooo hayırlı olsun![]()
kalan son stabi de ben alayım bari 3 dolar
indirim yok gibi ya bekledim ama bir değişiklik olmadı 50 dolardan 48 dolara düşen var15 dolar gösterip 31 martta işlendi göstercem geçicek hayırlısıyla geçsin de 1 1.5 k tl vergiyede okeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
bindirim yaparlar diye acele ettim aldım .dindirim yok gibi ya bekledim ama bir değişiklik olmadı 50 dolardan 48 dolara düşen var
Hocam naptın sen![]()
rahatt gecicek 0 tl vergiSonucu bekliyor herkes
Vergiden dolayı demedim şu 1 nisan sorunundan dolayı 1 nisandan sonra alıp geçiren var mı?bindirim yaparlar diye acele ettim aldım .d
rahatt gecicek 0 tl vergi
8 nisanda epomaker siparişlim gümrükten geçtiVergiden dolayı demedim şu 1 nisan sorunundan dolayı 1 nisandan sonra alıp geçiren var mı?
bide adamlar alma tarihini 31 martta çekebiliyorVergiden dolayı demedim şu 1 nisan sorunundan dolayı 1 nisandan sonra alıp geçiren var mı?
Kanka Akko 5075B Plus Air klavyem var bunun için aksesuar almak istiyorum veya keycap ne önerirsin?
birazdan konu acıcam detaylı 20 ürün önericem bakarsın hocam özeldende atarım yazKanka Akko 5075B Plus Air klavyem var bunun için aksesuar almak istiyorum veya keycap ne önerirsin?
Bekliyorumm bu 70 dolarlık rastgele klavye paketi alınır mı ?birazdan konu acıcam detaylı 20 ürün önericem bakarsın hocam özeldende atarım yaz
forum.donanimarsivi.com