Hocam sence mystery box C alınır mı 30 dolarlıkswitchsiz keycapsiz klavye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mystery boxdan ne gelebilir hocam
Hocam sence mystery box C alınır mı 30 dolarlıkswitchsiz keycapsiz klavye
hangisini
Dhangisini
açıklamada birkaç model daha yazıyor ama tam içerik yazmıyor sanırımHocam sence mystery box C alınır mı 30 dolarlık
20 dolara alınır kuponlaHocam sence mystery box C alınır mı 30 dolarlık
bende 2 tane var bundan güzel öneririm biraz modlama lazım kasaya onun dışı fiyatına göre çok iyiBu klavyeden kullanan var mı hiç
Forumdan bi arkadaş önerdi bu switchleri takıcam elimde keycaps var bir şey gerekir mi 900 civarına geliyor klavye ile bubende 2 tane var bundan güzel öneririm biraz modlama lazım kasaya onun dışı fiyatına göre çok iyi
güzel fp switch bu da alınır kasaya da tape mod + pamuk falan koyarsın yeter içinde eva tabaka ile geliyor ama ajazz ak820 max modelindeki tabakadan çok daha kalın yine de yüksek yoğunluklu değil ekstra yalıtım gerekliForumdan bi arkadaş önerdi bu switchleri takıcam elimde keycaps var bir şey gerekir mi 900 civarına geliyor klavye ile bu
acaba ürün hoşuma gitmezse iade edebiliyor muyum 30 günde iade yazıyor20 dolara alınır kuponla
yokacaba ürün hoşuma gitmezse iade edebiliyor muyum 30 günde iade yazıyor
Alıyorum hocam o zaman bu 2'liyi bu fiyata yine iyidir herhalde üstüne keycaps takar en kötü satarım 2k filan gider mi acaba anime keycapslerim var onları takıcamgüzel fp switch bu da alınır kasaya da tape mod + pamuk falan koyarsın yeter içinde eva tabaka ile geliyor ama ajazz ak820 max modelindeki tabakadan çok daha kalın yine de yüksek yoğunluklu değil ekstra yalıtım gerekli
ve daha fazlası diyor tam belirtmiyorD
açıklamada birkaç model daha yazıyor ama tam içerik yazmıyor sanırım
hee tamam