shankar1
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,324
beleşse bir aylık deneyelim 4k dolby desteği var mi o pakettehb premium alınca beleş
beleşse bir aylık deneyelim 4k dolby desteği var mi o pakettehb premium alınca beleş
4k paket 299 tlbeleşse bir aylık deneyelim 4k dolby desteği var mi o pakette
ChernobylNe vardı ?
Hayır 1080p ve dolby desteği yok üzerine de reklamlıbeleşse bir aylık deneyelim 4k dolby desteği var mi o pakette
olacağını sanmıyorum 4 kişi forumdan ortak alalım 1 aylıkbeleşse bir aylık deneyelim 4k dolby desteği var mi o pakette
lan yok kanka hb premium ile verilen paketi diyorum 4k var mi4k paket 299 tl
Evet pazara ilk giriş için yüksek bir fiyat , kampanya gerekliydi. Fakat 1 sinema bileti ile kıyaslandığında hala makul denebilecek seviyede dijital platformlar300 TL ne bilader ya çok pahalı ama sanki ne satıyorlar iyice bu platformların suyu çıktı
yok hd paket standart + reklamlan yok kanka hb premium ile verilen paketi diyorum 4k var mi
hafta haftatlou bölümleri hafta haftamı gelıcek
Öyle fakat Disney, Youtube, Spotify, Amazon, Netflix, HBO Max derken çok masraflı bir şey artık dijital içeriklere erişmekEvet pazara ilk giriş için yüksek bir fiyat , kampanya gerekliydi. Fakat 1 sinema bileti ile kıyaslandığında hala makul denebilecek seviyede dijital platformlar![]()
tüm bölümleri geldimiyok hd paket standart + reklam
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geldi max de var