HBO Max Türkiye AÇILDI !🎉🎉

Mobilden direk giriş yap seçeneğiyle blu tv hesabınızla giriş yapmayı deneyin. Olmuyorsa yoğunluk olabilir , yarın tekrardan denersiniz.
Mobilde de aynı ya, sanırım yoğunluk vs. bi şeyler var.

Ekler

• IMG_0796.png
    IMG_0796.png
    865.2 KB · Hit: 51
Mobilde de aynı ya, sanırım yoğunluk vs. bi şeyler var.

Önceden yurt dışı bölgede açtığınız bir Max hesabı var mıydı? BluTV'ye kayıtlı aynı mail ile yurt dışından açmış olduğum Max hesabım vardı. Bende böyle plan hatası alıyorum. Acaba onla mı alakalı diye düşündüm.

Hepsiburada premium üzerinden aktif ettiğim blutv üyeliğim vardı, max'e geçtiğimde hesaba giriş yapamıyorum. Hesap oluşturdum ama bu seferde premium üyeliğini bağlamayla alakalı bir şey yok. Sanırım bu sorunu yaşayan tek değilim, hepsiburada desteğe yazdım kayıt açtılar cevap bekliyorum gelişme olursa aktarırım. Aynı sorunu yaşayanlar olarak tartışabiliriz.

1744733038736.png

Hepsiburada premium üzerinden aktif ettiğim blutv üyeliğim vardı, max'e geçtiğimde hesaba giriş yapamıyorum. Hesap oluşturdum ama bu seferde premium üyeliğini bağlamayla alakalı bir şey yok. Sanırım bu sorunu yaşayan tek değilim, hepsiburada desteğe yazdım kayıt açtılar cevap bekliyorum gelişme olursa aktarırım. Aynı sorunu yaşayanlar olarak tartışabiliriz.

Alıntıyı görüntüle
Aynı durum bende de vardı. Hiç uğraşamam dedim izlediğim dizi vs. vardı BluTV'de, gittim 4K versiyonunu aldım. 1 ay'a hallolur zaten hepsiburada premium olayı oradan devam ederim.

Aynı durum bende de vardı. Hiç uğraşamam dedim izlediğim dizi vs. vardı BluTV'de, gittim 4K versiyonunu aldım. 1 ay'a hallolur zaten hepsiburada premium olayı oradan devam ederim.
Evet o da bir seçenek tabii.

Şahsen parasını verdiğim hizmeti kullanamıyorsam gidip tekrar ödeme yapıp para kazandırmam. Korsana teşvik gibi olmasın, halihazırda ödediğim hizmeti kullanamadığım için 1 ay malum sitelerden takılmayı tercih ediyorum. Sonra üyeliği iptal edip tekrar satın aldığımda çözüleceğine inanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,357
Üyeler
183,830
Son üye
Fur0120
Geri