HBO Max Türkiye AÇILDI !🎉🎉

Netflixden iyi mi?

Öyle fakat Disney, Youtube, Spotify, Amazon, Netflix, HBO Max derken çok masraflı bir şey artık dijital içeriklere erişmek
disney en berbatı alınmaz youtube var iken spotify alınmaz + amazon ve hbo 2 si 90 tl filan

Öyle fakat Disney, Youtube, Spotify, Amazon, Netflix, HBO Max derken çok masraflı bir şey artık dijital içeriklere erişmek
Orada biraz seçici olmak gerekiyor artık maalesef :D Cashback kovalamak gerek.

disney en berbatı alınmaz youtube var iken spotify alınmaz + amazon ve hbo 2 si 90 tl filan
Daredevil için aldık mecbur ama bu ay son olduğu için bitince iptal edeceğim. Yeni dizilere başlayınca ya netflix ya da hbo seçerim

güzel oldu 🫠

Ekler

• IMG_4944.jpeg
    IMG_4944.jpeg
    398.8 KB · Hit: 42
  • IMG_4945.jpeg
    IMG_4945.jpeg
    102.6 KB · Hit: 41
Netflixden iyi mi?
Türkiye de yeni bir platform olduğu için kütüphanesi henüz Netflix kadar değil , zamanla büyüyecektir. Ama nitelik olarak gerçekten kaliteli bir kütüphanesi var HBO nun.

3 kişi çıkmazmı ortak alalım 1 aylık

valla ben poppypara ile YouTube ve Amazon alıyorum bana yetiyor 4k atmos destegde var ama içerik çok olmasada iş görüyor

Daredevil için aldık mecbur ama bu ay son olduğu için bitince iptal edeceğim. Yeni dizilere başlayınca ya netflix ya da hbo seçerim
biz 4 arkadaş senelik 1500 tl verdik geçen sene 1 deadpol wolverine için birde dare devil için açtık disney yi boşa para vermiş olduk içerik çok kıt disneyde maglesef

YouTube varken sportfy banada sacma geliyor

içerik olarak zaten yotube fazla
gidip video izlerken reklamda yok

yani bir taşla 2 kuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,571
Üyeler
183,855
Son üye