TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

dediğin gibi güzel de . ak820 olunca mecbur kalıyor insan :D
1095 iken sipariş verilmiyordu artık veriliyor.
Bende almak istiyorum ama hala bir tarafım değmez diyor. Siz switch olarak hangisini alacaksınız? Sesi güzel olan öneriniz var mı? Blue kesin almam da. :)

Bende almak istiyorum ama hala bir tarafım değmez diyor. Siz switch olarak hangisini alacaksınız? Sesi güzel olan öneriniz var mı? Blue kesin almam da. :)
switch seçme seçeneği göremedim. beyazlıyı alıp deneyecektim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de al sat yapasım var . klass duruyor klavye. alan çok olur .

Herkese günaydın,
Yakın zamanda kampanyalar sayfasında güncel limit üst tutarının güncelleneceği bilgisini paylaşmıştım hatırlarsanız :)
Bugün sabah TR saatiyle 08.00 itibariyle wincredit ve benzeri kampanyalarda sepet tutarı maksimum 1210 TL olarak Temu tarafınca revize edilmiştir. Artık limit sınırına takılmaksızın özellikle almak istediğiniz ürünlere erişebilirsiniz
İyi alışverişler :)

Bu arada Ajazz ak820 kırmızı switch siyah modelinden 3 ayrı hesabımdan 5 adet wincredit ile almış durumdayım, kampanyada limit yükseldiğini duyan tüm Temu takipçileri stokları tüketmeden kararınızı verin bence :D

Son düzenleme:
Herkese günaydın,
Yakın zamanda kampanyalar sayfasında güncel limit üst tutarının güncelleneceği bilgisini paylaşmıştım hatırlarsanız :)
Bugün sabah TR saatiyle 08.00 itibariyle wincredit ve benzeri kampanyalarda sepet tutarı maksimum 1210 TL olarak Temu tarafınca revize edilmiştir. Artık limit sınırına takılmaksızın özellikle almak istediğiniz ürünlere erişebilirsiniz
İyi alışverişler :)

Bu arada Ajazz ak820 kırmızı switch siyah modelinden 3 ayrı hesabımdan 5 adet wincredit ile almış durumdayım, kampanyada limit yükseldiğini duyan tüm Temu takipçileri stokları tüketmeden kararınızı verin bence :D

Elden satış için benden haber bekleyen arkadaşlar vardı çevremizden, satış amaçlı aldım stok için değil yanlış anlaşılmasın..
Bir tane de ben alayım. İki farklı ilan var. Bir tanesinde siyah-beyaz ışık diğerinde siyah ışık yazıyor. Fark var mı acaba?

Benim aldığım asagidakinin kırmızı switch siyah modeli.. Daha önce de aldığımdan biliyorum klavye aydınlatması beyaz modunda ağırlıkla..
https://share.temu.com/qT9QhOs4cVA

Arkadaşlar ajazz 159 pro ve 800 TL'lik mikrofon var onu almak istiyorum da temudan nasıl alırsam en ucuz olur güncel kod feln varmi

Arkadaşlar ajazz 159 pro ve 800 TL'lik mikrofon var onu almak istiyorum da temudan nasıl alırsam en ucuz olur güncel kod feln varmi
eğer sadece bu iki ürünü alacaksan .
wincredit kampanyasına bak . farklı hesaplarda denemeni öneririm. olan bi hesap bulursan. 1000 tl kredi için aj159 proyu satın al. sonrasında gelen kredi ile mikrofonu al ve bitir.

Konu başlığının ilk sayfasındaki videolar bu konuda size yardımcı olacaktır. Ayrıca hem benim hem de burada paylaşım yapan arkadaşların yazdıklarını okursanız kampanyanın size sunacağı avantajları daha net anlarsınız..

Arkadaşlar merhaba geçen 1 tane wincredit etkinliğini atladım alacak ürün bulamadım şuan limit artınca bir ürünü almak için girdim üstteki var 2940.00 da kaldı %90 gösteriyor %4 iade +10 jeton 1000 TL lik ürün alınca tamamlancak mı bazı arkadaşlar bunun hakkında bişeler yazmışlar tamamlanmıyacaksa çözümü nedir acaba ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,412
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri