hocam ne kadar olacak.Hocam eli kulağında.. 1 hafta içinde güncelleme bekliyoruz
Arkadaşlar bu arada 6 nisan sipariş verdigim ürün bu sabah gümrükten geçip aras kargoya teslim edilmiş iciniz rahat olsun gümrükte kalmıyor 1 nisandan sonra sipariş verdigimiz ürünler
Revize edilmezse Temu kampanya yönetimi 27 EU karşılığı 1200 TL üst limit belirlemişti en son..hocam ne kadar olacak.
1200 civarı olursa çok iyi olur
Eyvallah hocam cansın..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Revize edilmezse Temu kampanya yönetimi 27 EU karşılığı 1200 TL üst limit belirlemişti en son..
(Normal sepet ise 27 EU + 3 EU karşılığı max 1400 TL olarak belirtilmişti..)
Ben şöyle yapıyorum. 60 jeton istediğinde öylesine bi 1000₺ üzeri ürünü sepete atıyorum sonrasında almak istediğim ürünleri de sepete atıyorum.Wincredit tekrar çıktı yine 60 jeton, yine ilk siparişi verdim ve 2.5 jeton eksik kaldı. Siparişi pcdende appdanda iptal etmeye kalktığımda verdiği jetonları geri alacağını söylüyor ilk siparişi iptal edip ikinciden 60 jetonu doldurma işini nasıl yapıyorsunuz beyler?
ilk siparişi iptal edince wincredit gidiyor ben de etkinlik sona erdiye dönüşüyor. Umarım bireyseldir yoksa 60 jetonlu hali işe yaramaz hale gelirBen şöyle yapıyorum. 60 jeton istediğinde öylesine bi 1000₺ üzeri ürünü sepete atıyorum sonrasında almak istediğim ürünleri de sepete atıyorum.
Öylesine seçtiğim 1000₺ ürünü sipariş ediyorum sonra ekranda 2999.99 gibi bişe oluyor. O ürünü iptal ediyorum. Jeton sayım tekrardan 2940 a düşüyor ama üründen gelen jeton iadesi %4 değilde %6 oluyor bu sefer.
İptal ettim oran yükseldi. Hemen sepete gidiyorum almak istediğim ürünleri seçiyorum (1000₺ üzeri olmalı) sipariş oluşturuyorum ve 3000 jetona tamamlanmış oluyor.
Kısacası 1000₺ ürün sipariş et, iptal et, sonrasında hemen (30 dk diyorlar) istediğin ürünü sipariş et.
Wincredit sayfasında durum aynı mı1210tl arkadaslar yeni tutarAlıntıyı görüntüle
Evet. 1210 TL olarak güncellenmiş.Wincredit sayfasında durum aynı mı
evet ayni ama odememiz gereken tutar 1k ya yaklasiyor bence hala 1000tl yi tamamlayip 600vergi veripWincredit sayfasında durum aynı mı
dediğin gibi güzel de . ak820 olunca mecbur kalıyor insanevet ayni ama odememiz gereken tutar 1k ya yaklasiyor bence hala 1000tl yi tamamlayip 600vergi verip
free 1000tl krediyi almak daha mantikli