4060 ti li sistem ne kadar eder

Sahinntk

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
8
motor alacağımdan dolayı satacağım 2. El olarak sistemin hiç bir sorunu yok ne kadara satmam gerekir lütfen yardimci olun

Monitör ;

Aoc 27 inch 240 hz

Kasa ;

Işlemci ; Ryzen 5 7500 f
Ekran kartı 4060 Ti ventus 3 x
Ram 32 gb fury rgb
Hdd 1 tb
Ssd 500 gb
Ekran karti a620m-e
Mouse steel series rival 3

Sadece kasa için konuşuyorum 20 eder diye düşünüyorum eğer sıfır gibiyse kfg varsa 25 olabilir

Kasa 30 bin eder.
Adam bunu sormak için hesap açmış :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reisim 20 nedir ki sistem güçlü bi sistem alirken 40 a aldim 1.5 yil oldu ben en az 35 bekliyorum kasaya o da ölü fiyati
35 etmez

Reisim 20 nedir ki sistem güçlü bi sistem alirken 40 a aldim 1.5 yil oldu ben en az 35 bekliyorum kasaya o da ölü fiyati
1.5 sene önce iyi kaziklamişlar seni

Kral ekran karti zaten 15 20 bin ben 20 e mi vereyim gozunu seversen monitor sifiri 8 10 k
OHDODJDODHFOFHIF öyle mi işliyor sence o işler ? Ekran kartının 0'ı 20k diye fiyatı 35k olmuyor. Bence 30a koy gider. Monitoru de 6'dan ver

1.5 sene önce iyi kaziklamişlar seni

OHDODJDODHFOFHIF öyle mi işliyor sence o işler ? Ekran kartının 0'ı 20k diye fiyatı 35k olmuyor. Bence 30a koy gider. Monitoru de 6'dan ver
Random atmana gerek yok canim benim bilgili degilim konu hakkinda kartin sifirdan farki yok diye boyle dusundum ben dalga gecilecek bir sey degil bence ben sizinle yarismaya degil sizden akil almak icin geldim ama herkes dalga geciyor gibi geldi yapacak bir sey yok evet o zamanlar fiyati pahalidir belki kaziklanmisimdir ince hesaptan aldim her seyini ama 20 de gercekten cok az 20 bine simdi 3060 li kasayi anca aliyor millet ben oyle biliyorum yanlisim varsa dalga gecmeden duzeltebilirsin ben yardim istemek icin yazmis birisiyim zaten

Kral ekran karti zaten 15 20 bin ben 20 e mi vereyim gozunu seversen monitor sifiri 8 10 k
1.5 sene kullanmışsın zaten tabii ki fiyat düşecek ayrıca 1.5 sene önce için çok para vermişsin şuan 24-25 belki 26 eder

1.5 sene kullanmışsın zaten tabii ki fiyat düşecek ayrıca 1.5 sene önce için çok para vermişsin şuan 24-25 belki 26 eder
sadece kasa, bence monitörü ayrı satmalısın

Sahibindende biraz gezindimde piyasa yükselmiş tekrardan kasa için 28-29 civarı alıcı bulur gibi duruyor

Sahibindende biraz gezindimde piyasa yükselmiş tekrardan kasa için 28-29 civarı alıcı bulur gibi duruyor
Bi alici var su an arkadasim ancak ikimizide pahaliya patlamayacak sekilde vermek isterim o yuzden konu uzerinde cok durduk cok da ucuza patlarsam ben motora ulasamam 😓

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,584
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri