S24 FE ve X7 PRO Karşılaştırması

jext

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır telefonumu yenilemedim şuan note 9 s kullanıyorum bu iki model arasında kaldım telefondan anlayan kişiler objektif şekilde yardımcı olursalar sevinirim telefonda genelde çok oynamam ara sıra pubg fotoğraf cok çektiğim söylenmez ama Güzel çeksin fotoğraf hangisi iyiyse artık bu telefonu kullanan kişiler telefonu belirtirese ayrıca memnun olurum şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır telefonumu yenilemedim şuan note 9 s kullanıyorum bu iki model arasında kaldım telefondan anlayan kişiler objektif şekilde yardımcı olursalar sevinirim telefonda genelde çok oynamam ara sıra pubg fotoğraf cok çektiğim söylenmez ama Güzel çeksin fotoğraf hangisi iyiyse artık bu telefonu kullanan kişiler telefonu belirtirese ayrıca memnun olurum şimdiden teşekkürler
S24 FE işlemci ve kamera özellikleri ön kamera video performansı ve işlemci performansı konusunda daha iyi.
X7 Pro ise büyük batarya, daha iyi ekran, şarj hızı, daha az ağırlık gibi özellikleri diyebiliriz özet geçersek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçenize göre seçim yapabilirsiniz bildiğim kadarıyla X7 Pro daha uyguna bulunuyor.

S24 FE işlemci ve kamera özellikleri ön kamera video performansı ve işlemci performansı konusunda daha iyi.
X7 Pro ise büyük batarya, daha iyi ekran, şarj hızı, daha az ağırlık gibi özellikleri diyebiliriz özet geçersek.
O işlemci neredeyse hiçbir oyuna optimize değil çok düşük perofrmans veriyor bilginize uzun süre test ettim s24 ü

O işlemci neredeyse hiçbir oyuna optimize değil çok düşük perofrmans veriyor bilginize uzun süre test ettim s24 ü
Oyundan oyuna değişiklik gösterilebilecek bir durum bu , genel işlemci performansına baktığınızda S24 FE daha iyi performans veriyor.

Ekran görüntüsü 2025-04-16 185659.jpeg
Ekran görüntüsü 2025-04-16 185721.jpeg

Oyundan oyuna değişiklik gösterilebilecek bir durum bu , genel işlemci performansına baktığınızda S24 FE daha iyi performans veriyor.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Zaten işlemci çok iyi telefonda çok iyi ama ne bileyim ben hangi oyunu test etsem düşük performans verdi çoğu oyuna optimize değil bana göre tamamen benim yorumum.

Kamera anlamında gündüz başarılı bir iPhone etmesede.
Gece bence sarı tonları çok belirgin vurguluyor berbat görünüyor fotoğraflar videoda dahil.

Bunlar haricinde süper telefon

S24 FE'nin o fiyatta rakibi yok zaten

X7 Pro aslında güzel cihaz ama şebeke sorunu yaşayan birçok insan var. Kronik olduğu ve düzelmediği söyleniyor.

s24fe poco ve xiaomi cihazları malum yolla almıyorsanız önermem

Hızlı şarj gerekiyorsa Honor 200 veya Mi 14T de alternatif, özellikle Mi serisi olduğundan (Mi T de olsa) ve daha donanımlı olduğundan Mi 14T daha çok memnun edebilir. Böyle bir arayış yoksa S24 FE alınabilir.

Beyler yorumlarınız için teşekkür ederim poco x7 pro kullanan varsa aranızda kullandığı kadarıyla tecrübelerini anlatabilir mi?

Geri