Aynen İş Yerindeki Patronda İstiyor Tucson Ama Mersinde 2.6 Milyon İstiyorlar Sıfırı İstanbul Felan 3 Milyon ÜstüHyundai Tucson şuan en mantıklı tercihler arasında. Buna eşlik eden Nissan Qashqai var.
tıggo 8 pro max ve arkadaşın dediği gibi tucson önerebilirim26 yaşındayım, 5 kişilik bir aileyiz. Sedan-suv fark etmez, sportif olursa güzel olur. Elektrikli araç harici önerilerinizi alabilirim. Bütçe +-200 oynayabilir
SW olur dersen yeni passat. 320i G20.26 yaşındayım, 5 kişilik bir aileyiz. Sedan-suv fark etmez, sportif olursa güzel olur. Elektrikli araç harici önerilerinizi alabilirim. Bütçe +-200 oynayabilir
içi dar 5 kısılık aile ıcın gıtmez bencepeugeot 408
Güçcücük la oiçi dar 5 kısılık aile ıcın gıtmez bence
Tiggo 8 pro Max çok iyi bir araba dezavantajı ileri km'de ne olur kimse bilmiyor çünkü binen yok o kadar. Tucson piyasası olan bir araca ben yerinizde olsam gider alpine model austral alırdım bu klasmanda daha iyi tıp ve kalite yok diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güçcücük la o
Doğrudur hocam ben şey gibi düşündüm bizde 508 var sedan dışardan coupe formu gibi gözüküyo ama içiyle dışının alakası yok baya rahat arkası sadece coupe formuna benzediği için biraz karanlık gibi oluyo arkası ondan yola çıkarak 408 dedim. şuan almak istediğim arabalardan biri 408 çok güzel arabaiçi dar 5 kısılık aile ıcın gıtmez bence
valla daha yeni inceleme videosu ızledım 1.85 lik adamların kafası neredeyse tavana değicek ve arka kısmıda aynı şekılde tavan çok alcak kalıyor güzel ama 5 kkişiye gitmezTiggo 8 pro Max çok iyi bir araba dezavantajı ileri km'de ne olur kimse bilmiyor çünkü binen yok o kadar. Tucson piyasası olan bir araca ben yerinizde olsam gider alpine model austral alırdım bu klasmanda daha iyi tıp ve kalite yok diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güçcücük la o