Yardım Araba Önerisi- 2M₺-Sedan/SUV

thematty

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
460
Bütçe
2000000
26 yaşındayım, 5 kişilik bir aileyiz. Sedan-suv fark etmez, sportif olursa güzel olur. Elektrikli araç harici önerilerinizi alabilirim. Bütçe +-200 oynayabilir

Hyundai Tucson şuan en mantıklı tercihler arasında. Buna eşlik eden Nissan Qashqai var.
Aynen İş Yerindeki Patronda İstiyor Tucson Ama Mersinde 2.6 Milyon İstiyorlar Sıfırı İstanbul Felan 3 Milyon Üstü

JAECOO 7 olabilir.

26 yaşındayım, 5 kişilik bir aileyiz. Sedan-suv fark etmez, sportif olursa güzel olur. Elektrikli araç harici önerilerinizi alabilirim. Bütçe +-200 oynayabilir
tıggo 8 pro max ve arkadaşın dediği gibi tucson önerebilirim

SW olur dersen yeni passat. 320i G20.

Tiggo 8 pro Max çok iyi bir araba dezavantajı ileri km'de ne olur kimse bilmiyor çünkü binen yok o kadar. Tucson piyasası olan bir araca ben yerinizde olsam gider alpine model austral alırdım bu klasmanda daha iyi tıp ve kalite yok diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

içi dar 5 kısılık aile ıcın gıtmez bence
Güçcücük la o

Tiggo 8 pro Max çok iyi bir araba dezavantajı ileri km'de ne olur kimse bilmiyor çünkü binen yok o kadar. Tucson piyasası olan bir araca ben yerinizde olsam gider alpine model austral alırdım bu klasmanda daha iyi tıp ve kalite yok diye düşünüyorum

Güçcücük la o
içi dar 5 kısılık aile ıcın gıtmez bence
Doğrudur hocam ben şey gibi düşündüm bizde 508 var sedan dışardan coupe formu gibi gözüküyo ama içiyle dışının alakası yok baya rahat arkası sadece coupe formuna benzediği için biraz karanlık gibi oluyo arkası ondan yola çıkarak 408 dedim. şuan almak istediğim arabalardan biri 408 çok güzel araba

Güçcücük la o
valla daha yeni inceleme videosu ızledım 1.85 lik adamların kafası neredeyse tavana değicek ve arka kısmıda aynı şekılde tavan çok alcak kalıyor güzel ama 5 kkişiye gitmez
onların suvları vardı galıba 5008 di onlar belki olabilir ama fiyatı 2.7 milyon falan herhalde

bahsettıgım arac bu pahalı ama gecen mahhallede park halınde gordum ıcı falan geyet güzel uzunda bir arac direk dikkattımı cekmıştı ne bu diye gidip baktım :)

kampanyaya falan rastgelirseniz tayron. onun dışında c5 aircross, tiguan, karoq/kodiaq ds7 (dizel). tucson yakışıklı araba falanda bilmiyorum iç mekan bana çok ucuz görünüyor. sizin göz zevkinize uyuyorsa düşünebilirsiniz ve yakıt tüketimi derdiniz yoksa 1.6 tgdi öneririm. ayrıca cupra ateca/formentor ilginizi çekebilir.

Geri